Pc építési maximum 260-270k

Tanàcstalan vagyok a hardverek terén és szeretnék egy hozzáértőbb közösségtől tanàcsot kérni. Mindig is nagy àlmom volt közvetíteni jàtékom, de sajnos erre nem volt lehetőségem anyagi okokból, de most hogy összegyűjtöttem rà egy bizonyos összeget ezért szeretném ezt az àlmomat valóra vàltani. Régi szerelmese vagyok az online fps jàtékoknak ami régebben az fps hiàny véget meggàtolta fejlődésem. 260-270k ft ami részemről idéglenesen a plafon. Olyan Pc re vàgyom ami kedvem szerint idővel könnyen fejleszthető legyen. Kérlek titeket, hogy segítsetek ebben, hogy végre valóra vàlthassam az àlmom.

Ui: Egy jó monitort is kelleni fog ezért egy normalis àrba sorolható és egyben megbízható monitort is meghalgatnàk. Ez természetesen 260-270k ft kívül.

6 Likes

? Miért i5

@ozonetwitch ez most mi?
It meg “tanácsot” kérsz ugyanerről!!! Mert bőven kifejteni valamit giga luxus.

Ne szemeteld tele a fórumot

4 Likes

Kigyúrta magát… :slight_smile:

1 Like

Ha a viszonylag könnyű és olcsó fejleszthetőség fontos, akkor szerintem Ryzenben érdemes gondolkodni. Ez streamelés szempontjából is praktikusabb a több mag/szál miatt. A linkelt “build ajánlóban” találsz erre configokat a neked megfelelő összegben. VGA-ban minimum RX 580 (8gb)-ban érdemes gondolkodni vagy RTX 2060-akat érdemes nézegetni, de ez szerintem már kívül fog esni a büdzsén.

1 Like