PC-hez kontroller (2018 nyár)

Sziasztok! Van pár játék, amit PC-n játszom, de szerencsésebb lenne hozzájuk kontroller. Ráadásul most jött a MHW is, amihez szintén jobb lenne. Ilyen téren eléggé hiányos a tudásom, ezért kérném a tapasztaltabbak segítségét. Amiket most biztosra tudnék mondani mankóként a tanácsadáshoz:

  • Kontrollerrel tapasztalatom a PS4-Pro kapcsán van csak. Nem tudom milyen olyan kontrollerrel játszani, ami nem szimmetrikus, de tény, hogy néha úgy érzem jobb lenne, ha el lennének tolva egymáshoz képest a karok. Viszont elégedett vagyok a PS4-es k.-val is.
  • Fontos lenne az anyagminőség, hogy igényes és tartós legyen.
  • Ár tekintetében egyelőre nem szabnék korlátot, de nem az a lényeg, hogy minél drágább legyen.
  • Elemes megoldást semmiképp nem szeretnék.

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv!

Anno a FIFA miatt én is vettem kontrollert a laptopomhoz. Ár/érték arányban a Logitech RumblePad F710-et tudnám ajánlani. :slight_smile: Nekem bevált, igaz később eladtam, de nem a minősége miatt.

Én olyan 3-4 éve vettem szintén PC-hez Xbox360 vezetékes kontrollert. Picit én is tartottam először attól, hogy el van tolva a 2 joy de szerintem nagyon jó megoldás. Nekem nagyon jól kézre esik. Igaz nem voltam hardcore kontrolleres de azért ki volt használva ez alatt a pár év alatt és nagyon jól bírja. Anyagminőség is nagyon jó. Én akkor 11 ezerért vettem ezt a 360-asat. Előtte volt egy tescos noname kontrollerem hát ég és föld, olyat nem szabad venni. :slight_smile: Az xboxos minden játékot felismert és nagyon testreszabható is. Rezgőmotorok is jók benne. Gondolom ha vennél akkor már a one félét szereznéd be, az nem tudom mennyibe kerülhet most, de szerintem az is 10-15 ezer környékén mozoghat. Abszolút megérte számomra, és bátran ajánlom.

Nekem két Xbox kontrollerem van ( egy ONE és egy ONE S) mindkettőt géphez használom és nagyon megérte megvenni mindkettőt. Régebben PS1-nél használtam szimmetrikus kontrollert, és csak később 3-4 évre rá X360 kontrollert. Nekem sokkal kényelmesebb az Xbox-os mint a PS mert hosszú játék után begörcsölt a kezem a PS kialakítása miatt. Én vezetékkel használom őket, PS4 kontrollerrel nincs tapasztalatom hogy mivel csatlakozik, de neten biztos fent van.
Régebben volt egy Genius gamepadem, kényelmes volt meg anyag használtra sem volt rossz, de rengeteg volt vele a baj, mert a játékok nem ismerték fel, és külső programokkal kellett működésre bírni.

Azt kell eldöntened hogy neked melyik a kényelmesebb, ajánlom hogy menj el egy MediaMarktba vagy a közelben lévő üzletbe és taperold össze őket. Másmilyen kontrollert szerintem nem éri meg venni, vagy PS4 vagy Xbox ONE.

2 kedvelés

Nekem szintén egy ONE S kontrollerem van a PC mellé. ~2,5 hónapja nyüstölöm, és és még elégedettebb vagyok vele mint gondoltam.

Jelenleg éppen a DS1-et nyomom vele, a 2-őt bill+egér kombóval nyomtam és meglehetett szokni azt az irányítást is, de mindig éreztem, hogy nem az igazi. Így viszont hibátlan!

Nekem az alaplapba van beépített bluetooth, így nem kellett vevő egységet külön vennem a vezetéknélküli kapcslathoz. (Csak az Xbox One S kontrollerek képesek bluetooth kapcsolatra, ere figyelj ha esetleg ilyet választanál! A sima One kontrollerekhez csak a Microsoft adaptere jó!) Anyagminőségre sincs panaszom! Ez alapból elemes, viszont külön vásárolható hozzá Play and Charge kit, ami egy tölthető akku. Vagy sima tölthető elemmel is tökéletes.

Egész pontosan egy ilyenem van, és imádom:

1 kedvelés