[PC] Közösség keres játékosokat


#1

Sziasztok!

Figyelem: Ez a poszt moderátori engedéllyel jött létre! :slight_smile:

Úgy gondolom, hogy sok helyen látható, hogy különböző játékok topicjaiban sokan kerestek játszótársakat egy fix játékhoz.

De biztosan van több olyan játékos-közösség, egy zártabb társaság, akik több játékkal játszanak, baráti hangulatban, és kialakul, hogy kikkel tud általában milyen játékot játszani az ember. Nem egy e-sport csapat, hanem egy kisebb, zárt, baráti közösség inkább.
Ha Te is tartozol egy ilyen közösségbe, és meg akarod azt hirdetni itt, szerintem megteheted te is egy kommentben itt a poszt alatt! :wink:

Én is tagja vagyok egy ilyen közösségnek.
Jóhangulatú kis baráti társaságunk szívesen lát új, kezdő játékosokat, vagy eddig magányosan tengődött ninjonokat, akik sok fajta játékot is szívesen játszanának egymással, jó hangulat mellett. Leginkább 20+ éves játékosokat keresünk a baráti társaságunkba, ahol a hangulat számít, nem pedig a skilled egy adott játékban. :slight_smile:
Ha érdekel több infó kereshettek nyugodtan privát üzenetben a fórumon. (hogy ne spammeljük szét ezt a topicot).
( Már van jópár Ninjon köztünk :wink: )

@meteoric87 ötlete nyomán kiegészítés: Szeretjük az FPS-eket (Siege, Battlefieldek, PUBG), Harcolós játékokat (For Honor a fő cím itt), RPG-ket/szintezőket (Division, GTA V, No Man’s Sky, World of Warships stb.), Survivoröket (Conan’s Exile), Versenyzős játékokat (pl. F1 részek), és még sok-sok mást is amiket nagyon hosszú lenne felsorolni. Mindenki megtalálja nálunk a helyét és találna magának játszópajtást/játszópajtásokat szerintem. :slight_smile:


#2

Jó ötlet!

Mondjuk annyi nem ártana hogy kb milyen játékkkal nyomja a társaság, csak hogy biztos meglegyen a jelentkezőnek :slight_smile:


#3

@meteoric87 Köszi, ment a kiegészítés a posztba! :slight_smile:


#4

Ez nagyon jó ötlet szerintem is. Én is sajnos egyedül játszok ezért szívesen játszanék másokkal cs:go-t pubg-t vagy hasonlókat. Inkább fps-ekkel játszok de kipróbálok bármit. 15 vagyok.


#5

@glz002 A kor nem feltétlen akadály, a lényeg, hogy normális legyél. Ez ne tartson vissza, nyugodtan írj rám ha gondolod :slight_smile:


#6

Hali! Engem is érdekelne ez a lehetőség! :smiley:


#7

Én is rendelkezem egy hasonló Discord szerverrel ahol nemcsak játékokkal de tech-el is foglalkozunk…

Plussz persze megvannak az Elite Dangerous, Wildland, R6, PUBG, Diablo, StarCraft játékosok…

Csak mivel főleg munkás emberek vagyunk, így főleg hétvégén aktív a társaság meg délutánonként…estefele…

Pont ezért az e-sport az akarva, akaratlanul is kiesik nállunk is :slight_smile: idő és energia hiánya miatt megy a sima szórakozás.


#8

Engem is érdekelne egy ilyen szintezős játékokkal foglalkozó társaság :slight_smile: