PC összerakásban segítség kérés

Sziasztok!
Nem igen állok közel az ilyen informatikai dolgokhoz, ezért gondoltam, hogy itt segítséget kérnék.
Egy új gépet szeretnék összerakni, de nem tudom mi érné meg a legjobban. Játékra használnám leginkább és 300-320 ezret költenék rá maximum. Megnéztem a build ajánlóban is és láttam ott egyet ami nem rossz, de azért rá kérdezek, hogy biztos az lenne-e a legjobb.

Köszönöm szépen előre is a válaszotokat.

Szia, Itt találsz egész jó buildeket:

1 Like

Hello!
Igen tudom, olvastam én is, írtam is, csak abban nem voltam biztos, hogy ezek a legjobbak-e (Nem vagyok jó ezekben a témákban sajnos).

Igen, ezek jól kigondolt, gondosan válogatott buildek.

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha a a 16gb-os ramot 8-ra cserélem és a gtx 1060 3gb helyett 6g-osat veszek azzal nem lesz semmi gond? Úgy értve, hogy a mostani játékokra a 8 gb ram is elég és akkor egyel jobb videokártyát tudok venni.

Hát a 8 Gigával egy darabig még el tudsz lenni, de nem olyan sokáig.

Ha 300-320 a kereted akkor a mainstreem plus buildbe simán belefér, hogy csak a 3 gigás 1060-at cseréled 6 gigásra.

Köszönöm a választ.
Még annyi kérdésem lenne, hogy hol rakassam össze a gépet? Még nem csináltam ilyet soha és nem tudom, hogy hol lenne a legjobb.

PCX-en egybe meg tudod rendelni összerakással

Igen, megnéztem csak az a baj, hogy ott nem tudom se a gépházat se a tápot venni. A helyet mit ajánlotok vagy betudom azt szerezni máshol is?

Nekem ott azt mondták régebben hogy 2-3 saját (vagy máshol vett) alkatrészt hajlandóak belerakni. Egyeztessen velük vásárlás előtt