Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, mégpedig, hogy mit gondoltok erről a tápról.
Erős lehet még, vagy pedig inkább szánjam eladásra? Egy régi számítógépemből szereltem ki.
Próbáltam úgy fotózni, hogy a fontos adatok látszódjanak!
Köszönöm mindenkinek a válaszát előre is!
Szia!
Ez egy újonnan is a ~15e-es kategóriába tartozó táp. 2006-os modell. Anno nem volt rossz a kategóriájában, de már eljárt nagyon felette az idő.
Tápot nem az “ereje” alapján veszünk, hanem mindent összegezve: teljesítmény, hatásfok, megbízhatóság, hűtés és garancia alapján.
Itt a fórumon is van tápajánló, vagy bővebben:
Tápnál azt figyeld, hogy milyen kategóriájú gépbe teszed. Egy cerkába irodai alkalmazásra nem kell 40-50 ropis kategória. Gémerbe, 3d-s tervezéshez, vagy videóvágáshoz összerakott “atomerőművekhez” meg nem teszünk kérdéses minőségűt, vagy kissebb teljesítményűt.
Én konkrétan rákerestem az adott modell külföldi tesztjére/leírására, mivel már nem szerepel az LTT PSU list-jében, lévén, hogy mennyi idős.
Cserébe a kérdezőt sem igazán értem, hogy mit szeretne tudni.
Továbbá: használt, ismeretlen előéletű és/vagy idős tápegységet NEM HASZNÁLUNK!
Tudom persze!
Csak rá találtam, és szerettem volna kicsit többet megtudni róla
Akkor eladni sem tudom már nagyon?
Szia!
Igen tudom, persze
Csak szerettem volna egy kicsit többet megtudni róla, ezek szerint eladni se tudom már igazán?
Szia!
Tudom, csak kicsit többet szerettem volna megtudni róla, mert véletlen találtam csak rá:)
El tudod, ha működik. Sajnos sokakat nem érdekel a táp. Mondjuk, ha valami egyszerű kis gépbe megy, akkor vélhetőleg nem lesz gond. Garanciát ne vállalj, max. arra, hogy működik.
Rendben!
Köszönöm mindenkinek a választ és az idejét is!
Meghírdettem végül a tápot, és addig marad a dobozában
Zárható a Topic