Sziasztok!
Már volt egy kérdésem laptopok terén, de hosszas gondolkodás után végül egy PC-re ruházok be.
Jelenleg 2 kiszemeltem van és olyan 250.000Ft környékét céloztam meg.
Mindkét konfig egy-egy drága ajtótámasz
Itt egy konfig a build ajánlóból aminek van értelme. Kihagyod az SSD-t, és meg is vagy. Ha pedig gyári hűtővel mész, egy jobb proci is belefér.
Ne vegyél előre össze rakott gépet , van a PCX és az Ipon ahol össze is rakják neked a gépet . Build ajánlónál annyi van hogy most 1600AF és 2600 sincs a leírt 2 boltban csak 2600x ami most elég drága. De ha segít össze raktam egy jó gépet Ipon on ami összeszereléssel , bios frissítéssel is belefér a keretedbe.
A pcx még drágább . Sajnos én csak ezekről a boltokról tudom hogy csináljak ilyesmit de még így is sokkal jobban jár mint az előre összerakottal . Egyébként azért is csináltam a 2. at mert én is sokallom a 2600x árát .
Köszönöm. Lassan kikophatna a köztudatból ez a “csak ott vettből szerelnek” dolog. @Amenadiel nyugodtan vásárolgasd össze mindenhonnan valamelyik ajánlott konfigot és sétálj el vele a legközelebbi iponhoz.
Nektek ezekről mi a véleményetek? Mennyire tudja befolyásolni a méret a teljesítményt meg magát az élettartamot?
Hozzáteszem hogy egy Gigabyte-os 1660S megy rá, i5 9400F, egy Be Quiet pure rock 2 procihűtővel, 2x8gb 2666mhz-es hyperX-es RAM… Ja és a gépház egy Zalman Z7 Neo amibe ATX és micro-ATX is megy.
Ryzent vegyél. Ha viszont Mindenképp intelt akarsz akkor 10gen. De 263837477473 elmondjuk nezs meg a build ajanlót, számold meg mennyi pénzed van. Megveszed a keretednek megfelelő buildet. elmész mondjuk az iponhoz összeszereltetni. És Kész.
Nem értem miért a vacak Asus TUF B450 es lapokat nézegeti mindenki . Van olyan aki feszt ezt erőlteti csak mi nem láttuk még a neten vagy mi ? Még nem is RGB ben pompázik a fél lap .
Ja csak az X es most olcsóbb mint a sima 2600 szóval most jobban megéri .
Én jelengleg inkább a 3600 at venném mivel nagyon elszáltak az 1600af/2600 árak . Meg persze egy MSI B450 Tomahawk Max vagy A-Pro Max alaplapot .
Crucial Ballistixet szoktak ajanlani. (nekem hyperx 3200 cl16 van rgb nélkül, ryzen 7 2700-hoz. Működik nekem és nem mókoltam vele. szóval nyugodtan tedd azt bele.