Sziasztok. Egy kis egy segítséget szeretnék kérni tőletek. Durván 2héten belül szeretnék PC-t vásárolni csak annyi a ,bökkenő hogy sajna full ,vakon vagyok PC téren és ,a segítségeteket szeretném ,kérni ,hogy, javasoljatok nekem Buildeket. Az összeg ,amit ,rászánnék az durván 150ezer lenne. A lényeg az lenne hogy az alap butaságok fussanak rajta mint pl: hs,lol,pubg,cs-go meg az uj AC-k meg hasonlok.Előre is köszönöm szépen a segítségeket/válaszokat!
Ebből is valami AMD éri meg most, de ez az összeg lehet karcsú lesz, nézd át a lehetőségeket!
A 150-es keret mindenhez is karcsú lesz. Inkább vegyél egy i7-4xxx használt gépet ha csak ennyit szánsz rá.
Mennyi kéne még hozzá pótólnom? Írtam hogy full vakon vagyok.
Build ajánlóból performance amd kéne neked az 375-be fáj szóval még olyan 225-öt.
Az új Ac sokat eszik.
Azta. Na látod ezt sem tudtam. Akkor így az egészet rosszul fogamaztam meg. És ha nekem csak a pubgra meg talán fifát tolnél rajta akkor arra milyen buildet tudnál mondani?
Milyen beállításokon szeretnéd nyomni őket? pubg very low-on 640x480-ba elmegy tamagochin is az mellékes hogy milyen lesz a játék élmény.
Hát mondjuk high beállitáson fussanak.
Vegyél konzolt one X vagy ps4 pro. Azok az idők már elmultak amikor 150-ből játékokat high-on futtatni képes pc-t lehessen összerakni.
Hát ha PUBG-zni akar, inkább neeeeeee vegyen konzolt…
Nézd meg, 150.ből mi jön ki az ajánlóban (gyanítom egy szépen sikerült kép róla), de inkább még bőven rakj hozzá! Nekem tavaly augusztusban sikerült úgy kijönnöm pont 150-ből egy Intel build-el, hogy volt SSD-m meg házam hozzá. Manapság sajnos ez bőven meg van fejelve, de akkor jó géped is lesz.
Elég gagyi benne az alaplap és i7 7700-nál megáll nála a tudomány, szóval addig fejleszthető. Nem rossz, de hosszútávon hamar gyenge lesz.
Előre összerakott gépet nem szabad venni. A PCX még jobb eset, mosatnában logikusabb buildjeik vannak és kiírják az alkatrészeket, de így sem ajánlott, sehonnan.
És te mivel szoktál játszani rajata? Meg annyi higy el tudnád küldnei a te buildedet? Csak így viszonyítas képen. Köszönöm🙏
Profilomban megtalálod
Eddig amivel játszottam rajta: AC4-Sydicate, Witcher 3, RotTT, GTAV, LoL, meg most hétvégén tervezem a RoE-t kipróbálni. Eddig semmivel nem volt gondja, bár ha fejlesztenék, tudom min változtatnék
Én is csak lolra hsre csgora használnám nagyjaból elösször aztán utána max fejlesztenék rajta. Utána nézek hogy most a te builded nagyjából mennyibe fájna.
Köszönöm szépen a segítséged!
Sziasztok.
Új gép vásárlásán töröm a fejem.
Nézegettem a build ajánlót, köszönet a tippekért
Kérdés: Halk pc-t szeretnék. Olyan házat amiben a ventik nem kezdenek el búgni mint állat.
Tudom, vízhűtés, meg passzív hűtőbordák…de az eléggé megnövelni az árat.
A mainstream plus ajánlóban szereplő ház az halk? Szellőző rések, halk ventillátorok? Vagy valami más házat keressek a kevés db érdekében?
Másik kérdés:
Olvasom, hogy az Intel drágul a készletek miatt. Ez csak a 14nm-eseket érinti vagy az összest?
Olvastam, hogy az AMD konfig félkész Biossal dolgozik, nem olyan letisztult mint egy intel.
Erről vélemény?
Meg hogy a Ryzenek teljesítménye ingadozó a különböző programok, játékok alatt.
Vélemény? Vegyek nyugodtan AMD-t, vagy maradjak Intelnél?
Köszike
A ház egy egy helyben álló dolog, nincs hangja.
Ez a BIOS-osz dolog nem tudom micsoda de bullshitnek hangzik, vegyél nyugodtan Ryzent.
Erre azt tudom mondani, hogy ventilátor kérdése, anélkül egyetlen ház sem ad ki hangot. A build ajánlóban szereplők nem véletlenül nyertek beválogatást, annyira nem vágom, mi múlik egy gépház hangján a ventiken kívül
Jómagam Intel párti vagyok, de a jelenlegi helyzet és a tesztek ismeretében senkit sem intek óva tőle, sőt, magam is azt építenék, ha most valaki megdobna egy laza negyed milkával. Igaz, a több mag miatt munkára igazán kiváló, de Jani sem közelített vele az ablak felé egyenletesen gyorsuló mozgással, mert annyira rosszul teljesítene játékok alatt. A félkész BIOS-ról nincs tudomásom, ezt ha jól tudom, az alaplap határozza meg, én az Asrock-al nagyon meg vagyok elégedve, de láttam már Gigabyte-ot és MSI-t is akció közben, azok is egyben voltak. A régi kék-fehér Bios-oknál azért csak jobb Másik előnye a Ryzennek a fejleszthetősége: most veszel egy jobb alaplapot, 2020-ig támogatva lesz proci szempontból, csak Bios-t kell frissítened maximum. Az Intel meg Intel
Summa summárum, szerintem sima deal
A halk PC-nek a nagyobb belső hőmérséklet az ára.
Ha csenges gépet szeretnél, egyértelműen a Be Quiet házakat érdemes megcélozni, olyat aminek az oldala nem üveg, mert a ház oldalaiban is hangtompító szivacs van, és jobb ha mindkét oldalon. Procihűtőből,tápból szintén lehet Be Quiet termékeket megcélozni, procihűtőből minél nagyobb annál jobb, ha befér a kiválasztott házba, Dark Rock Pro 4. Ezen kívül olyannal lehet még szórakozni hogy mondjuk undervoltolod a procit és a videokártyát hogy kevésbé melegedjen, persze csak addig amíg ez nem okoz instabilitást.
Mivel az összes jelenlegi Intel proci 14nm-es ezért mindet érinti.
Ezt a félkész bios dolgot még sosem hallottam, nem tudom mire gondolnak.
Az ingadozó teljesítmény szintén furcsa lenne, nem tudom mit értett ez alatt a költő.
Vegyél nyugodtan AMD-t, ráadásul hűvösebbek is a procik, így kevésbé kell dolgoznia a ventiknek. Egyedül arra kell figyelni hogy a RAM rajta legyen az alaplap támogatott listáján, és legalább 3000-es legyen.