PC Vásárlás Vélemények

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e most venni egy gamer pc-t vagy várni inkább, mert én június környékén tervezek venni egyet vagy most is megtudom engedni magamnak de akkor alkatrészenként.
Mert most lehet olcsóbban kijönnék ha alkatrészenként veszem.

1 kedvelés

Egyben vedd, addigra kijön a Ryzenek új generációja is, így ugyan azért a pénzért valószínűleg többet kapsz, sőt lehet új nVidia kártyageneráció is lesz.

Személyes véleményem: nem éri meg részenként venni/újítani gépet, mert mindig lesz valami ami gyenge pont, sosem fog igazán optimálisan teljesíteni. Inkább egyszerre, úgy hogy a rendszer a lehető leghatékonyabb legyen az adott pillanatban.

A másik lehetőség, amit sokan kihagynak, az a használt cuccok. Sokszor megéri régebbi alaplap+proci+ramot venni, vagy akár kompett gépet, szétszedni, kitakarítani, esetleg új táp, új hűtő, és egy jó videokártya, egy kis tuning, és sokkal olcsóbban ugyan ott vagy teljesítményben mintha újat vettél volna. Persze ehhez kell hogy valamennyire érts hozzá, és nyilván nincs garancia. Viszont rengeteget lehet spórolni.

Akkor egyben érdemesebb megvenni, mint most külön-külön csak azért gondoltam így mert most sok helyen van leárazás meg hamarosan karácsony és akciók stb.