PC VS Console

Mit gondoltok a különböző játékok különféle platformokon való megjelenéséről? Business, minőség, élmény…? Mitől függ, hogy egy játékot milyen platformon adnak ki?

Konzolon jóval kisebb százalékban vannak jelen a kalóz/warez verziós játékok mint PC-n. Ezért a konzolos kiadások egész szépen tudnak termelni.
Viszont van amit PC-hez kell kötni mert bill.+egér mindenképpkell az irányításukhoz, pl.: RTS.

Sziasztok szeretnék segítséget kérni, nemtudom hogy jó helyre írom-e ha nem elnézést kérek.
Olyan dolgon gondolkodom hogy a Forza Horizon 3 futattásához megfelelő gépem van (i5 4440, 16gb ram gtx 1060 3gb), és szeretném megvenni eredetiben a win 10 home-ot. aztán a forzát is.Azzal vagyok gondban hogy a windows store-hoz hitel kártya kell, és ha nem muszáj akkor nem szeretnék csináltatni ilyet. Szóval mivel crossplatform ez a game, nem lehet olyat csinálni hogy az xboxos verziót megveszem és aktiválom pc-n? Legyenszíves valaki akit otthon van ebben a témában világosítson már fel.
Előre is köszönöm.
Ákos

@wolfwain nyiss új topicot

1 Like

Azzal akartam kezdeni de nem találtam meg hogyan kell. Szerk. Közben meglett köszi :slight_smile:

Köszönöm… :slight_smile:

Az, hogy milyen platformon jon ki, fugg sokmindentol. Ha a fejlesztocsapat olyan kiado altal van managelve aki pl a Sony-“kezeben van” akkor valoszinu PS exkluziv lessz a programjuk. Ha Microsoft-os akkor Xbox + Windows az eselyes… azonban a legnagyobb kiafok szerencsere nyilt piaccal dolgoznak es minden fele nyitnak (persze a nagyobb lefedetseg es jobb bevetelek remenyeben)

Ami az egyes jatekok rossz piaci teljesitmenyet illeti, manapsag mar NEM igazan lehet a warez-re fogni PC-n sem…hisz a legtobb jatek olyan szinten online multiplayer alapu…vagy annyira elenyeszo a csak single player elmeny, hogy egyszeruen nem eri meg “ellopni” … Persze igen, vannak kivetelek mint FarCry, GTA… de tenyleg egyre elenyeszobb az amit single playerben 3-4 oranal tovabb elvezni lehet “ingyen” :stuck_out_tongue:

Ezen felul talan a PC az a platform amin a leg intenzivebb a marketing es a legnagyobb a valasztek meg mind a mai napig…itt megtalalhato minden genre es fel evszazadnyi jatektortenelmi remekmu ami elerheto…