PÉZ "Chat"

Szerintetek volna értelme egy olyan “chat” vagy üzenőfal szerű rendszernek ahol mindenki tudna írni a srácoknak egy bizonyos PÉZ összegért vagy lehet ilyet egyáltalán :)? A rendes chat továbbra is meglenne például ahol a felhasználók egymással tudnak kommunikálni.

3 kedvelés

Hát jobb mint az emote only az biztos. :smile:

Szvsz erre a legmegfelelőbb még mindig a cheer. Az a közel 400 Ft nem gondolom, hogy a nézőknek megterhelő lenne és kapsz érte ha ügyesen osztod be 30 fix alkalmat, amikor az üzeneted a srácok elé kerül. Nem mellesleg támogatod a platformot is.
Valamilyen net hozzáférésednek kell lenni, hogy nézd a csatornákat, így ahhoz hozzá csapva ez az összeg nem olyan súlyos. Lassan egy zacskó chips kerül ennyibe.

Az emote onlynál minden jobb :smiley: De nemhiszem hogy sok értelme lenne szegény Pistinek már így is kevés a 2 szem hogy ennyi felé figyeljen :smiley:

Én olyasmire gondoltam, hogy a chat helyett ezt figyelnék a srácok. A normál chat meg ott lenne arra, hogy a nézők kommunikáljanak egymással. Nem arról van szó, hogy váltsuk ki a donate, cheer rendszert ezzel. Itt sem lenne cél, hogy mindenre reagáljanak csak úgy mint a chat esetében, csak arra gondoltam, hogy így vajon létrejöhet e egy olyan kapcsolat a srácok és a nézők között ahol átgondoltabb kérdés/válasz születik meg troll-kodók nélkül. Mondjuk az is igaz, a moderátoroknak hála, hogy a normál chat sem állatkert már igazán. :smiley: Egyébként én úgy gondolom, hogy aki a srácokat támogatni akarja és 100%-ban választ akar a kérdésére az így is donat-elne ha ilyesmi lenne. :slight_smile:

Értem mire gondolsz :slight_smile: Bár nekem ez egy kicsit olyannak tűnik mint a livevod funkció twitchen :smiley: olyan jó, hogy van, de mennyire jó? Ha péz üzenő fal lenne, annak vagy a meglévő monitorokon kellene felületet szorítani vagy egy újabb jönne be. Ezt a felületet nem tudod moderálni, mivel nem lenne publikus ( ha jól értelek). Nem szabhatsz meg neki túl magas árat, mert akkor nem lenne aki használná, ha túl alacsonyra tennél egy üzenetet akkor pedig a trollok és a teljesen felesleges kérdések is oda kerülnének, így tönkre téve a felületet. :slight_smile: Nem kukacoskodni akarok veled, csak próbálom a gondolataim átadni neked :slight_smile:

1 kedvelés

Teljes mértékben megértelek. Tudom, hogy nem kukacoskodni akarsz. :slight_smile: Én is csak bővebben kifejtettem, hogy miként képzelném el. :slight_smile: Publikus lehetne ugyan úgy szerintem. Amúgy ennek a buktatóját én is ott látom, hogy jó ár van e belőve vagy sem illetve menyire jó különválasztani a chat-et ilyen módon. Lehet a srácok pont azt évezik amikor látják, hogy zajlik az élet a chat-en és ha csak ezt néznék akkor ez elveszne ez az élmény. Mindkettőt nézni meg ahogy írod is már sok lenne a donate, cheer és egyébb más dolgok mellet. :slight_smile:

1 kedvelés