PÉZ és VOD

A legutolsó nyereményjátéknál említették hogy PÉZ csak akkor jár ha élőben vagy ott. Ez azóta már megváltozott? Szerintem úgy lenne igazságos ha a VOD visszanézéséért is járna a PÉZ. Persze csak akkor ha van lehetőség ilyesmire a Revlo-nál! Ha ez már most így van akkor bocsi, nem tudtam.

MEGJEGYZÉS! Természetesen egy VOD-ot csak egyszer lehet végignézni úgy hogy PÉZ-t is kapjál érte, pont mint egy LIVE-ot.

Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről, ezért légyszi jelezzétek ebben a szavazásban.[poll max=2]

  • Szerintem a VOD-okat visszanézők is kapjanak PÉZ-t
  • Csak azok kapjanak PÉZ-t akik ott tudnak lenni a LIVE-okon
    [/poll]
1 kedvelés

nekem tök mind1 a dolog kimenetele hogy kapok e vagy nem vagy mikor mennyit …emiatt nem szavaztam, kérlek ne haragudj… de szerintem a felvetésed nem megvalósítható.

Csak úgy emlékeztem Pisti megemlítette, hogy egyébként valahogy erre van (vagy lesz) lehetőség. :slight_frown:

Akkor majd egyszer lesz… de azt is említette, h ők nem piros gombok amit nyomkodni lehet.

Senki nem is tekinti őket annak.

Ezzel csak az lenne a gond, hogyha valaki 0-24-ben bennhagyná a gépét, akkor az a végtelenségig tudná farmolni a PÉZt. Aki nem teheti meg, hogy bennhagyja a gépét pl. éjszakára, az már kevesebb PÉZzel indulna a giveaway-eken.

1 kedvelés

Akkor azt nem számolnánk: egy VOD-ot csak egyszer lehet végignézni úgy hogy PÉZ-t is kapjál érte, pont mint ahogy azt a LIVE-ban teszik!

A visszanézett VOD chatet nem lehet bottal nézni, de lassan változni fog a vodok jellege (az is élő chatet fog kapni) akkor lehet, hogy lesz erre lehetőség. Addig biztos nem.

2 kedvelés