Pisti bukása,ahogy valójában történt


#1

Aki lentebb olvasható történetet érteni akarja,kérem hallgassa meg az 507. Happy Hour első 8 percét, ami 2019.06.04-énreggel keletkezett(röviden annyi, hogy Pisti elesett a gördeszkával és páran látták a jelenetet). Ebben a HH-ban Pisti 7 perc 17másodpercnél, utal rá, hogy a a szemtanúk teljesen máshogy(kiszínezve, feltúrbózva) fogják elmesélni a történetet. Nekem itt fogd meg a söröm pillanatom lett és rögtön nekikezdtem az írásnak.
Én voltam az egyik szemtanú, így elmesélem, hogyan történt az Én szemszögemből az eset:

Szóval, Én és az egyik épületgépész ismerősöm állunk az üvegajtó mellett. Én pucolom a krekkpipámat, a haver pedig az análkampóját tisztogatja. Közben a tegnap esti bulit próbáljuk feleleveníteni,de csak a kampón és pipán maradt nyomokból tudunk következtetni arra, hogy ez egy szokványosnál erősebb egyetemi/kollégiumi mókázás volt, ahol valószínűleg nem maradtak repedés-mentesen a popsigátak és szakadtak a pucafékek. A második marék aszpirint tömöm a fejembe, úgy habzsolom mintha Pez cukorka lenne,reménykedve hogy segít. Közben a pupillám valahol az Ifafelni és a gombostű méret között próbálja megtalálni önmagát.

Ebben a pillanatban tűnik fel Pisti egy gördeszkán. Oldalba könyöklöm a havert, nem bízva a szememben a fentebb említett okok miatt, hogy erősítse meg a tényt. Megerősítí. Mondom neki, tőle kell egy szelfi,de előtte lefotózom, ahogy gurul a deszkán.
Pattintom a Huávejt vakumódba, mert be van borulva az ég. Rávakuzok, megzavarodik, elvesztí a kontrollt. Beleesik az üvegajtóba szegény. Az üveg betörik, az éles darabok elvágják a nyaki és a combi verőerét. A vér kettő, kettő és fél méter magasságba lövell.
Egy pillanatra átfut az agyamon:- Jesszus ezt Én okoztam! De a pokolba a lelkiismeret furdalással, az a világ már rég elmúlt! A lényeg, hogy kell egy Insta kompatibilis szelfi vele, míg él, de nem lehet sápadt a bőre és nem lehet kába a szeme, még a végén az emberek azt hinnék, hogy valami viaszbábuval fotózkodtam.

Így elhatározom, azonnal el kell kezdeni megmenteni. -NEKEM KELL AZ KU*VA SZELFI!! Kiabálom magamban, bárhogyan is kell azt.
Közben már egy 4 méter átmérőjű körben, bokacsontig tocsogunk a vérben, köszönhetően annak a ténynek, hogy a vérkör szélén megalvadt a vér és nem engedte kifolyni a további, még folyékony állapotú vért(egy kevéske szóismétlés, nézzétek el, köszönöm), hasonlóan,mint amikor a pizza széle nem engedi kifolyni a kolbászzsírt a magyaros(sicc!)pizzán. A pulóverünkből csinálunk nyomókötést, nem túl steril, ellenben 3 napos és tiszta retek, valószínűleg nemibetegséget okozó baktériumok is vannak rajta,köszönhetően a hajnalokba és végtelenbe nyúló, gloryhole-zásoknak és bukakkepartiknak (Idéznék az Eddától: " Kör közepén állok,Körbevesznek jó barátok.Körbevesznek jó barátok és rosszak.Kör közepén állok,Így könnyen eltaláltok. Így könnyen eltaláltok, rosszak" Nos mi ez, ha nem a bukakke-partik tömör, kivonatolt leírása? ). Pisti ekkor elveszti az eszméletét. Nem esek pánikba, de nem fogom pofozgatni, végül is nem egy ipadkirántó youtuberrel van dolgom. Valahogy azonban vissza kell hoznom.

Közelhajolva a füléhez elkezdek suttogni:
-Pisti,mikor lesz Catmario folytatás?

  • 8 éve folyamatosan nézlek a ticssen, de mióta van ez a szakáll?
    -Szar a Dark souls!

Emelkedettebb hanggal, de még nem kiabálva folytatom: -Pisti, nekem kínai mobilom van, ami feleannyiba kerül mint az Ájfon, meg Samu és kétszer többet tud. Megtaláltam a szent-grált. Mit szólsz ehhez?

  • Szar az ájoesz! Az android is! Én a Huavejen Szimbiant használok.Attól nincs jobb.
    -Mé nincs Eztnézdmeg?
    -Mért vágod félórásra a VODokat? Mért nem vágod félórásra a VODokat?
    -Mikor lesz a bármi?

Ekkor látok némi REM fázishoz hasonló, szemhéj alatti szemmozgást, érzem a dühével kevert frusztrációt, ami kitörni készül a jelentős vérveszteség ellenére.(Közben a bennem lévő Palpatine, Reviczky Gábor hangján megszólal:-“Jól van, jól van! A gyűlölet erőt ad neked, fiam!”)

Érzem itt a pillanat, elő kell venni a jokert, le kell dobni az atombombát, maximumra kell tekernem benne a ragemétert, teljes hangerőn ordítok a fülébe – DE MEGÉÉÉRI???

Erre kipattan a szeme és egy jobb csapottal betöri az orrom, miközben teli torokból üvölt -A KUURR**AA ANYÁÁÁDD!
Orromból véres levegőbuborékok törnek elő, és szállnak tova a levegőben, hogy pár métert megtéve, hófehér pillangókon kidurranva, vörösre fesse őket.Mindezt egy vértó, vagy inkább egy tónyi vér közepén. Az egész szituáció, inkább hasonlít egy, a Doom világában játszódó Hieronymus Bosch festményre, mintsem a valóságra.

Ebbe az ütésbe összpontosította minden sérelmét, amit a kommentelők valaha elkövettek ellene. Tulajdonképpen ez egy pszichológiai kezelés volt , azon túl, hogy visszahoztam az életbe. Jézusi magasságokba emelkedtem,Én lettem a Kommentelők Jézusa, ez egy megvilágosodás történet.A kommentelők összes bűnét magamra vállaltam és elszenvedtem annak következményeit.Meg amúgy is: Itt volt az ideje már egy női Jézusnak.

Lukács Laci már a kilencvenes években(Kilencvenes évek, micsoda idők voltak! A kamaszfiuk , floppyn terjesztett, ARJ-ben tömöritett, 100×100as felbontású, fekete fehér animgifekre huzigálták a répát,a lányok pedig Nick Carter poszter alatt remegték nedvesre a kispárnájukat. Altavizslával kerestünk,quakearénával lanoztunk, ARJ-vel tömöritettünk és írott cd-n,144p-s minőségben terjesztettük egymás között CSisztu Zuzsa házipornóját,meg az alászinkronizált Dallast"Ne nézz Jock, mer bepörgök". Amikor az amerikai elnök még vígan sz*pathatott gyakornoklányokat a Fehérházban,miközben a felesége a szomszéd szobában, kisgyerekeknek olvasott mesét,mint UNICEF nagykövet. És nemhogy erőszakos cselekedetnek nem minősűlt, hanem igazi rocksztárrá tette a jó öreg Billt. Igazi szabadság volt, a metoo,PC sehol, még a 68-as szexuális forradalom szabadosságát éltük.Manapság az amerikai elnök Twitteren kéri a globális felmelegedést, hogy jöjjön be hozzá, mert hideg a január(és ez nem vicc, tényleg megtörtént).Ez a pozicíó is mélyen elinflálódott…) megénekelte: “…Lehet néger Jézus…” Akkor még nem gondolta, hogy a PC diktatúrának köszönhetően 20 év múlva ez egy valóságos alternatíva lesz. Mondjuk mondhatott volna néger-tolókocsis- transznemű nőt, akinek a szülei bennégtek egy foszforbányában, mint rabszolgák. Az lett volna a telitalálat.

Közben gyűlnek körénk az emberek, de a vértóba senki nem mer belépni. Ez egy kis mesterséges sziget, csak nekem és Pistinek,“de semmi bu.ulás,b.zulás az nuku”, ahogy a Torrente mester mondaná.Meg mostmár ez amúgy is heteró történet lenne, ha lenne.Fél évvel ezelőtt pedig nem heteró. Magyarázat majd a történet vége felé.

Megcsinálom a szelfit, de elégedetlen vagyok vele. Pisti már magánál, de még mindig sápadt a bőre. Döntök. Bevisszük a kórházba, mentőre nincs idő,de a vértranszfúziót meg kell kezdeni. Ráparancsolok a haverra( aki éppen a kampót akarja magán tesztelni), hogy azonnal hozzon 20 méter benzincsövet a közeli Vas és szerszámüzletből, meg 11 darab injekcióstűt a patikából. Megérkezik. Kiválasztok 10 embert, benzincső és injekcióstű segítségével sorbakötöm a vénájukat és a Pistiét is, úgy hogy Pisti a végpont, Ő kap minden vért, hasonlóan az Emberi százlábúhoz. Az embereknek megparancsolom, hogy mindenki minden izmát feszítse, hogy magasabb legyen a nyomás.

Haverral fejünk fölé emelve Pistit elkezdjük a futást a kórház felé. Mögöttünk 10 ember sorbakötött vénával. A fej fölé tartással próbáljuk kompenzálni a hatalmas nyomást ,ami tÍz ember összeadott vérnyomása jelent.Sikertelenül. A nyomókötést úgy dobja le magáról, mint részeg zsokét a bevadult Mustang.Emlékeztetőül: Pisti érrendszere, ebben a pillanatban két helyen nyitott . Ha egy átlagvérnyomást veszünk az 120/80.De ez nem egy átlagos szituáció. itt mindenkinek 150/100 körül lehet,minimum. Pistinek ebben a helyzetben, megközelítőleg 1500/1000-es vérnyomása van, ami azt eredményezi hogy az utcán 8-10 méter magasra spriccel a vér, ami finoman porladva a levegőben, 7-8 méter szélesen beterít mindent, ami mellett elhaladunk.
Harmadik emeleti ablakok,autók, biciklisek,emberek, Óvodaudvar, minden gyerek kint játszik, mellette a fogászat, ahol 3 csoport alsós általános iskolás vár a kezelésre. Elhaladunk mellettük, mindenki azonnal bőrig ázik a véresőben.Kívűl belül vér, közte némi bőr. Ez az eseményben érintett emberek tömör, vázlatos leírása. Nem tudják kezelni a helyzetet. Sírásban törnek ki, mind a kétszázan egyszerre, mikor felfogják a dolgokat.A tanárok is. A stressztől sokaknak elered az orra vére.Sokan egyéb testnedveiket is űritik. Már sípcsontközépig hömpölyög az utcán a vér. És a vérrel kevert minden.Egy elektromos gördeszkás velem szemben érkezik. Deszkája Aquaplaningel,vagy inkább helyesen Bloodplaningel a vércunamin,kerekei kipörögnek, sperresnek tűník, mindkét hátsókerék egyszerre pörög.Elveszti az kontrollt,beesik egy éppen érkező, működésben lévő vágóasztallal felszerelt kombájn kerekei alá, ami emberünkön megcsúszva bemegy az óvodába és a fentebb említett fogászatra.Ennek taglalása nem bírja el a normális net kereteit,ez annyira extrém, hogy a darkweben, betettem ennek a részletes leírását a legmocskosabb,legperverzebb forúmokra és örökre kibannoltak.Még csak 1 szívecskét sem kaptam rá. Mindegy is. Sodrásirányba állva, gyorsúszásban folytatjuk utunkat.Elúszunk a Vr-kocsma előtt(Önpromó jön: Részletes leírást adtam a kocsmáról, a Thvr csatornán, a 2019 január 21-én feltöltött, “Ilyen lesz a Mortal Kombat 11! - TheVR Exclusive” című videó alatti kommentmezőben,Captain Creampie néven, kaptam is rá szívecskét. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mért volt akkor férfinevem és profilképem, most pedig női? Meggondoltam magam, a műtét meg TB támogatott volt.) Közben csörög a telefonom, folyamatosan(Víz és vérálló,FÉLÁRON!). Csengőhangom persze mi lenne más, mint a Halloween soundtrackje.Felvenni nem tudom, mind két kezem foglalt. Carpenter tapsolna,pedig ez a valóság, nem is film.Emlékeztek még a Ryan közlegény első 20 percére? Nah ,ehhez képest az egy Disney délután volt.

Kórházba beérünk. Sűrgősségi, egyből kapunk kórtermet ,látják nagy a baj. Nővér hoz két ércsipeszt, megszűnik spriccelés. A tíz ember földre rogy, most Ők kezdenek haldokolni a kivérzés miatt. Kórterem kétágyas,van bent egy fiatal, csinos,de éppen szülni készülő nő.Orvosok éppen a reggeli viziten. Nővér meg kimegy cigizni.

Egyedül vagyok 11 haldokló emberrel, meg egy szülni készülő nővel.Szerencsémre be is indul a szülés. Kiabálok, de senki nem jön. Jön a feje, láb kint.Rendben, ez gyorsan ment. Eszköz nincs, köldökzsinórt elrágom foggal, placentát kib.szom az ablakon, hátha ráesik egy nővérre, vagy orvosra és befárad segíteni. Ebben a pillanatban Pistiről lecsúszik mindkét ércsipesz. Kell a szelfi, ezért talpammal és kezemmel a 2 verőeret betapasztom, másik kezemben a csecsemő, a megmaradt egy lábamon állok. Érzem, nem sokáig bírom ezt a szuperpozícíót fentartani, valakit el kell engednem. A gyerek anyja elájul a vérzivatartól,Én már megszoktam,a vasas íze mindig a gyerekkoromat juttatja eszembe. Nagyszüleim gémeskútjának ugyanilyen izű vize volt.

Pisti vagy az újszülőtt? Újszülött vagy Pisti? -Hány lájk jön egy kékfejű újszülöttre? Teszem fel a kérdést. -Talán 500…Legalább lenne itt egy maximum 6 hetes kiskutya, azzal együtt meglenne a 10-15000 is Válaszolok magamban. -És Pistire? -Szerintem az megvan 2000 . Ezzel el is dől a sorsa az újszülöttnek. Megy a placenta után.-Legalább a nemét megnézhettem volna. Gondolom magamban. Mindegy,bágátell dolgokra nincs idő.

Ekkor megérkeznek az orvosok és befut Jani is. Ellátják Pistit szakszerűen, Telepumpálják vérrel, immár benne is marad,közben Mi Janival, zöld műtősköpenyekből berendezünk egy rögtönzött zöldhátterű stúdiót, hiszen nem maradhat el a HH. Infuzóállványra felkerül a Huavejem, tudjátok, fele annyi pénzből kétszer annyi tudás: 4 K-ban tolja a HH-t, miközben egyszerre kepcsörkárd ,sztrímergép, meg még a zöld háttére is montírozza a HH studiót. Én meg a másik oldalon, a képernyőjén nyomom a A Pábdzsit és a készülék közben olyan hűvös marad,hogy a nővérek a frissen levett vérplazmát a telefonhoz érintve fagyasztják le. HH után természetesen a szelfi is elkészül. Kezet fogunk és elköszönünk.

Sajnos sok száz ember és az újszülött, kinek nemét elfelejtettem megnézni, de kb három kiló 50 deka lehetett, elveszett. Még csak fel sem sírt. Nem volt ideje.De a szelfi elkészült. Más nem számított.

Hát így alakult. Pisti ezt másképp mesélte, de nyilván a sokktól és kivérzéstől nem emlékezhetett pontosan minden részletre.

Üdv, a Pacalarcú lány


#2

Ez krva jó xD


#3

Te jó Isten. Agyrém, de rohadt jó :rofl::rofl:


#4

Én minden szavad elhittem. :metal:


#5

:rofl:


#6


#7

Mi ez a beteglekü pride szökevény horror firkálmány :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:
Ez nem művészet ezt öncélú polgár pukasztásnak hivják


#8

Huu te jó Isten XD Ez elmebeteg volt de nagyon hangosan röhögtem :smiley:


#9

Tényleg jó egy fantasy… csak mivel tudtommal Pisti is gamer, emiatt nehezen veszem be, hogy a kontrollt veszíti el és nem a kontrollerét.
Na jó, egy perces szóvicc, tudom… . :smiley:
Tényleg egy jó írás, remélem vannak hasonlóak a tarsolyodban!