[PlayerUnknown's Battlegrounds] (PUBG) [PC] Társ és csapat keresés


#1

Szivesen jatszanek duoban kesobb csapatban,ha van valakinek kedve tolni ismerkedni kerem irjon,batran:)


PUBG Teambe keresnék embereket
Pubg Duo
[PUBG, R6S] [PC] Játékostárs kereső
[PUBG] [PC] Embert keresek játékra
PUBG csapat keresés
Pubg Duo társak!
#2

Ha van kedved vegyél fel, eddig legjobb eredményem egy 4. helyezés soloban :smiley:

Steam profilom


#3

Nem rég én is megvetem a játékot ha akarsz engem is vegyél fel.

Steam profilom


#4

Bejelöltelek titeket skacok. Elöljáróban annyit, hogy mivel család van, meg kicsi gyerek, ritkán tudok mikrofonozni, de legfeljebb alkalmazkodom a taktikhoz… :slight_smile:

Bari steam profil.


#5

Én is keresnék embereket akik jól tolják :smiley: Eddig 40 órám van a játékban

Rank:

Steam profil


#6

Bejelöltelek. Ugyan kevés órám van még viszonylag benne, de azért kutyaütőnek nem gondolom magam, plusz van Dayz rutin, ami azért itt hasznos ;).


#7

Én is bejelöltelek titeket. Néha napján, amikor időm engedi felmegyek lövöldözni. Ha éppen valaki játszik, és megtűri személyemet, akkor betársulnék. Amint ajánlani tudok az a jó hangulat, enyhe szemtengelyferdüléssel. Ami nem mozog azt eltalálom, a sziklákat pedig néha embernek nézem :smile:


#8

Szintén játékostársakat keresek és amennyiben lehet az idősebb korosztályból (30 körül).
Teljesen ráfüggtem a játékra, de sajnos a klánomból rajtam kívül csak egyetlen egy ember játszik a játékkal.
(és jó lenne már egyet squad-ozni is, illetve új emberekkel is kipróbálni a játékot)
Eredmények: 2 solo és 2 duo win mindösszesen :slight_smile:
/// van egy plusz accountom is a játékhoz, szóval ha hoznád egy haverodat is (VR tagság kötelező!!!), meg tudjuk oldani ///
Steam accountom: http://steamcommunity.com/profiles/76561198115898321/
vegyetek fel bátran :slight_smile: WeAreTheVR


#9

Hellosztok !

Egy 25 éves srác vagyok. Nemrég megvettem én is a játékot, és embereket keresek akikkel játszhatnék. Taktikázni aránylag jól tudok, de a lövöldözést még gyakorolnom kell :smiley: Korombeli játékosok jelentkezését várom.

WeAreTheVR


#10

Sziasztok!

Én most vettem meg a játékot, van FPS múlt, CS:GO hasonlók, de jelenleg csak esténként szeretnék funolni néhány jó arc társsal, ha úgy van vegyetek fel. http://steamcommunity.com/id/stv1/. Have fun! :wink:


#11

Sziasztok!

Én is most vettem meg a játékot, az összes streamet végignéztem a játékról, még csak annyit tudok felmutatni hogy egy játék alatt 9 embert öltem meg. Szeretném én is kipróbálni csapatban magamat vagy duoban. Vegyetek fel, ha átmentem a rostán.

Accountom: Steam


#12

szeva! bejelöltelek steamen, ha akarnád duóban játszani a játékot


#13

Noise és Isti(Strongerkee) felvettelek titeket steamen,ha olvassátok légyszives igazoljatok vissza!Jó lenne ezt a játékot minél többen játszani! :slight_smile: Ha valaki játékos társat keresne akkor vegyen fel steamre : shadowdoom400


#14

Bejelöltem remélem mindenkit, Bobberto néven, szóval ne ijedjetek meg :)) Most vettem meg a játékot, eddig csak vadul néztem másokat, de nagyon megtetszett, remélem csapatban még jobb lesz az élmény :))


#15

Sziasztok!:smiley: Napokban kezdtem el én is a PUBG-t, és jó lenne csapatban, duo-ban is tolni:D Ha valaki gondolja vegyen fel steamen: pezzukor


#16

Akinek van kedve duo vagy squad-ozni hívjon bátran :smiley: http://steamcommunity.com/profiles/76561198061519034/


#17

Én most vettem meg a mai napon. Ha alkalom adódik rá akkor én is vevő vagyok duo/squad-ra :slight_smile: Még értelemszerűen nem vagyok benne jó :smiley: De lassan belejövök. :slight_smile:


#18

ha van valakinek kedve felvehetengem is :smiley: és egy duo/squad belefér amikor rá érek :smiley:


#19

Sziasztok! Engem is nyugodtan vegyetek fel, én is játszanék duo-ban, squad-ban. Nem vagyok hatalmas pro, de szívesen játszanék :slight_smile: https://steamcommunity.com/id/ralehel/


#20

Sziasztok! Gondoltam, megosztom veletek, volt már erről szó a streamben is, hátha valakit érdekel. Én nem játszom, ön és közveszélyes lennék :smiley: