PlayIT házról vélemény így utólag?

Tudom, hogy a srácoknak nem nagyon jött be a PlayIT Ház ötlete, én sem voltam oda érte. A TV-ben látható valóságshow-féle műdrámás hülyeségre számítottam, csak YouTubeosokkal. Mikor láttam, hogy nem ilyen bentalvós, kiszavazós dolog, akkor elkezdett érdekelni, hogy na mi is lesz itt. Belenéztem és rákattantam. Több napból néztem órák hosszát és nagyon bejött. Tetszett, hogy egy egészséges versenyt csináltak belőle sok poénnal, ötletes és rendes gaminges feladatokkal is. Plusz pirospont volt, hogy felhívták a figyelmet a családon belüli erőszakra, tehát nem csak magát a rendezvényt híresztelték. Nagyon jó volt szurkolni 1-1 feladat alatt a kedveltebb YouTubeosoknak, de a végén keserédes érzés volt, hogy a kedvenceim nem voltak ott.
Szóval a kérdés az lenne, hogy így utólag látva, hogy valójában miről is szólt ez az egész, megváltozott-e a srácok véleménye és hogy egy jövőbeli folytatásban részt vennének-e?

1 Like

Én remélem benne lesznek! :slight_smile: Valahogy október 30. -november 10. között lesz. :smiley:

Nem hiszem, hogy a srácok bevállalnak egy ilyet, szerintem hasonló okokból, mint ami miatt egy tábort se (időhiány).

1 Like

Hát igen sajnos ez közrejátszik de hátha addig valami sikerül :slight_smile: én bízom benne

Én is gondoltam az időhiányra, de ha belegondoltok, csak 3 nap. Plusz úgy néz ki, hogy akik együtt dolgoznak, nem mennek mindig egy napon, szóval nem veszítenének szerintem olyan sokat. Biztos lenne 1-2 hülye, aki panaszkodna, de a többség szerintem elfogadná és örülne is neki :slight_smile: Ráadásul gondolom a srácoknak valamilyen szinten kikapcsolódás lenne és mi mégis látnánk őket egész nap, szóval content megvan, csak más csatornára kell kattintani.

1 Like