TheVR Fórum

Playstation 5 előrendelés

Üdv.

Arra keresnék választ, hogy lehetséges még előrendelésben beszerezni PS5-t amit még az idén meg is lehet kapni? Pl az Extremedigitálnál már rég nincs előrendelésben úgy,hogy ne jövőre kapja meg az ember.
Hivatalos oldalon is már próbáltam de nem sok sikerrel :frowning:

Esélytelenek nyugalmával. Ha szerencséd lesz akkor mediamarktban vagy valamelyik hasonlóban találhatsz.

2 Likes

Személyes tapasztalatom, hogy a napokban elkezdték a nagyobb üzletek kiértesíteni az embereket e-mailben, hogy megjelenéskor kapnak-e előrendelt PS5-öt, én magam több helyen előrendeltem, egy helyről meg is lesz, de ahol nem, ott azt írják, hogy valószínűleg csak januárban lesz új készletük. Szóval előrendelésben kb 99,99% az esélyed arra, hogy nem fogsz kapni megjelenéskor. Ami esélyed talán lehet, amit @soolerirl is mond, hogy valamelyik boltban, polcon találhatsz, de azokat is biztosan gyorsan el fogják kapkodni, szóval nem árt majd sietned.

Hát erről már lekestel az elorendelések már rég elfogytak 1 2 ora alatt amikor lehetet meg rendelni. (mármint amit a megjelenés napján kapod meg)
Szóval maradt a klasszikus mód boltból :sweat_smile:ha mazlid van

Köszi srácok :slight_smile: marad a várakozás nem hal bele az ember :slight_smile:

1 Like

Csak, hogy picit még jobban lelombozzalak az egyik ismerősöm a Mediaban dolgozik ő mondta, hogy januárig nem is fog az üzletekbe PS5 érkezni, mivel először az előrendeléseket fogják teljesíteni, így a központi raktárba érkező PS5-ket egyből küldik is a megrendelőknek.

Besétálsz a boltba megjelenés után novemberben, leveszed a polcról, odasétálsz a kasszához, kifizeted és távozol. Mit kell ezt túlgondolni? :smiley:

Azt, hogy nagy valószínűséggel nem lesz a polcokon sokáig. :smiley:

2 Likes

Ez hülyeség.

A media marktban meg elő se lehet rendelni, szóval nem tudom milyen előrendelést akar teljesíteni az ismerősöd.

1 Like

Dolgozói? :smiley:
De amúgy lehet, hogy a sony teljesíti elösszőr az előrendeléseket és addig nem kap senki.

De a Sony-nál meg nincs is előrendelés :smiley:

Képzeld lehetett…, csak az a készlet ami érkezni fog már el is fogyott, így nyugodtan sétálj csak be a Media Marktba és vegyed le a polcról a már eladott PS5-t. Az ott dolgozó ismerősöm aki szintén szeretne egyet magának azt mondták neki, hogy januárig nem is fog az üzletekbe érkezni.

Mondjuk a media markt amúgy is egy szar ilyen szempontból, az új Macbookot mentem be megnézni és nem volt. Istyle meg hasonló helyeken meg rögtön ott van. Media markt helyett majd bemegyek egy sony boltba :smiley:

Lehet jobban teszed :slight_smile: Sajnos, ahol én lakom csak Media Markt és Euronics van, ahol szintén azt hallottam, hogy nem fog érkezni PS5, habár ott nincs ismerősöm, úgyhogy onnan nincs “hivatalos” infóm. Amúgy én azt is el tudom képzelni, hogy Pesti áruházakban lesz :slight_smile:

Csak ez pont olyan szerintem, mint amikor mindenki rohant a boltba, mert hogy úristen jön a karantén és nem lesz több élelem, a híradóban meg bemondták minden este, hogy már csak 3 konzerv van a polcon a tescoban. :smiley:

“A bolti átvételre rendelt termékek kiszolgálása nem a bolti készletről történik.”
Euronics.
Nem lesz itt semmi gond a készletekkel.

1 Like

amugy csak nekem furcsa,hogy maga a konzol az Nov 18an jelenik meg az EU-ban :smiley:
De a kiegeszitok Controller,Remote etc azok nov 12 :open_mouth:
(a game.co.uk rol van az info mert egy extra controllerel rendeltem elo,es par hete irtak,h a controller elobb lesz stockon de a konzollal egyutt kuldik majd 18ra :slight_smile: )

1 Like