TheVR Fórum

Playstation Now. Hogy csináljam?

Sziasztok.
Vettem egy DualShock 4es kontrollert mert szeretném PC-ről a PS Now-ot használni. Magyarországon még nem jött be, viszont már meglehet oldani, ha egy angol címmel regisztrálunk. Viszont a regisztráció végén kér Hitelkártyát vagy PayPalt. Paypallal próbálkoztam, de nem fogadja el, valószínűleg azért mert magyar címre van regisztrálva a paypallom és a hozzá tartozó bank/kártya. Láttam már pár embernél, hogy tudta használni. Valakinek van ötlete, hogy oldhatnám meg? Fizetném rendszeresen havonta az összeget, nem csak a trialt akarom kipróbálni. Köszi előre is a segítséget

Na sikerült nagy nehezen összehozni. Nem annyira bonyolult, de annyi mindennel próbálkoztam, örültem, hogy végül így összejött. Leírom, hátha valakit érdekel végül.

UK accot nem tudtam összehozni, de nem is bánom mert, ott kevesebb játék van, mint az US-esen. Regeltem egy PS accout US-es random adress generátoros címmel. A trial accout csak úgy lehet kipróbálni, ha meg adsz egy bank/hitel kártyát vagy paypalt (amit nekem nem fogadott el valamiért) szóval nekem trükközni kellett. Felmentem a PS Storera (chrome nem nyitja meg valamiért, így Edge-ben kellett) ott ha bejelentkezel, az US-es Store jön be, amin fel van tüntetve a PS Now lehetősége. (UK-son fent sincs amúgy) Az első hónapot 10$-ért meglehet venni (többi már havonta fizetve 20$ lesz) ehhez pénzt kellett feltölteni, viszont mivel nekem nem jött össze se a paypal se a kártya így vennem kellett egy 10$-os US-es PS Gift Cardot, amit G2A-n vettem meg mert már nem volt erőm máshol keresgélni. Amazonon lehetett volna olcsón venni (ott is trükközni kellett volna, mert US-esen nem enged vásárolni, így Tor-ral próbálkoztam egy Amerikai Identy-vel, de ott meg nem lehetett paypallal fizetni csak bankkártyával). Szóval G2A-n vettem egy Gift Cardot, Edgben Storen bevittem a kódot, megkaptam a pénzt és már meg is tudtam venni az 1 havi Now-ot. Ezután beléptem a PS Now programmal és már ment is a dolog.

God of War 1-el játszottam most egy 2 órát és nagyon jól működik. Egyáltalán nem érzem azt, hogy laggolt volna vagy ilyesmi. Mivel a játék elég régi így nem tudom mennyire romlott le a minősége, de tényleg jól működött. Egy motoros játékot is elindítottam, ott talán egy picit késett, de nem kibírhatatlanul. Holnap majd tesztelem kicsit jobban, de amikkel én akarok játszani (GoW, Uncharted, Journey, stb) azokkal simán lehet játszani akadás és laggolás nélkül szerintem. Szóval így 2 óra után én elégedett vagyok nagyon és örülök, hogy végre végig tudom majd játszani ezeket a játékokat, amiket már kiskorom óta szerettem volna.

Net ügyileg nekem 100 megabites netem van ha jól emlékszem (13 megával tud másodpercenként tölteni). Szerintem ennél lassabb még talán lehet, de azért nem árt.

Gép ügyileg egy Lenovo G50-80-as laptopon játszottam egy Full HD monitorra kötve. Nem túl combos gép, de a Now-ot szerintem simán viszi majd.

Remélem tudtam segíteni valakinek akit még érdekel ez a PS Now dolog, ne csesszen el ő is két napot mire rájön, hogy mit is meg hogy kéne.

4 kedvelés

Köszi a részletes leírást. Szerintem a napokban ki is próbálom.
Mindenképpen kell hozzá az eredeti PS kontroller?

Hivatalosan DualShock 3 vagy 4 kell hozzá. Kábellel a gépre kötve (ha vezeték nélkül akarsz játszani, kell hozzá egy PS-es Wireless adapter 20$ körül. Nekem kábellel elég) Van Youtuben egy videó, amin a csávó egy Xbox 360as controllerrel játszik, nem tudom azt hogy oldotta meg. Nekem PS-em sincs, direk a Now miatt vettem az Euronicsben egy DS4et.
Azóta is nyüstölöm egyébként és nagyon elégedett vagyok vele. A GoW 1-et nyomom még mindig, a 100 megabites nettel tökéletesen megy akadás nélkül. A szüleimnél vagyok most hétvégén itt egy 10 megabites net van csak, ráadásul wifiről. Nem mondom, hogy tökéletes, néha beröccen vagy picit beakad, de nem tart sokáig a töltés, igazából lehet vele igy is játszani. Jobb, mintha nem tudnék egész hétvégén :smiley:

Multiban nincs tapasztalatom, de azt kell mondjam Single Player játékokhoz tökéletes a PS Now, úgy hogy amerikai szerverekről játszom.

Szia hogy tudnám megoldani én is feltölttötem pénzel az accauntot de nem jó valamiért a bank káryát dobálja ki higy adjam meg

A következő téma folytatása Playstation Now. Hogy csináljam?:

sziasztok most már ez a lehetőség megszűnt? nem tudsz csak walletből subscriptiont venni? vagy valahol lehet amit eddig még nem vettem észre? van a walletban elég pénz de nem engedi megvenni így is credit/debit cardot szeretne