TheVR Fórum

Pokemon Go

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy kell meg csinálni azt ,hogy tudjak szabadon mászkállni benne?:smiley: NewYork meg ilyen helyekre elmenni…srb néztem videot de azok nem válltak be :’( Valaki tud valami jót?:smiley:

És mit érsz vele? 1-2 hónapig tolod aztán kibannolnak. Nem látom értelmét. Annak pont az a lényege, hogy a környezetedet felfedezd és gyűjtögess. Ez kb. olyan, mintha azt kérnéd, hogy írjuk le hogy lehet WH-zni CS-ben. :confused:

2 Likes

Nem tolnám egy hónapig csak a kezdő szintek miatt kellene ,hogy meg legyek kb olyan 25lv :smiley: Mert van egy acc a másik telefonon csak azt nem tudjuk elérni vele :confused:

Bazsi… Ha rám hallgatsz… Gyors szintlepeshez.

Mindent… De szó szerint… MINDENT fogj el… És egészen addig amíg nem telik meg a raktár… És nem tudsz kB 40 pokemont evolvolni addig gyűjtsd a candyt meg a pokemonokat… Ha teli a raktár vegyél egy lucky egg-et… És zsa evolve train… Ha tudsz menni a távoli helyekre akkor Max addig lesz előnye amíg nem lesz meg mind… De amúgy ha egy nagyvárosban egy napot rászán az ember marha sokat meg tud szerezni…

Ha a tojások miatt akarnál… Semmivel nem kapsz több XPt mintha minden sz*rt összeszednél…

Viszont mint a felettem lévő mondta, 1-2 hó és BAN…

1 Like

Helo
Egyetértek az előttem szólókkal. Hidd el, semmi értelme nincs “csalni”, mivel ha megfognak vele, akkro egyből bann. Amit gambleneverdie ír, a legjobb megoldás, én is így léptem nagyon gyorsan szinteket! :slight_smile:

1 Like

Igen ez jó megoldás :smiley: de az a baj nincs a közelemven ilyen pörgető :smiley: mert akkor nem lenne gond pl aásik telefonon meg vannak ezek a feltétek csak nem tudol belépni a mostani telefonnal :smiley: de Pesten hol vannak ilyen "jó"helyek?

Pesten nem vagyok otthon ebben, de ha jól tudom a Hősök tere az egész jó! :slight_smile:

Belváros szarásig van jó helyekkel. Egymást érik a különböző pontok. Rövid sétálás alatt simán ki lehet pörgetni 40-50 darabot is akár. Amikor én sokat játszottam, akkor általában a Deák Ferenc tér-Erzsébet tér-Szabadság tér környékén mászkáltam 1 max 2 órát és rengeteg pokemont lehetett fogni.

mi ez a pőrgető skacok? én nem rég kezdtem el és én is gondolkoztam a gyors szintezésen

Az a Pokéstop. :slight_smile: Ha gyorsan akarsz szintelni, minden pokémont megéri összeszedni és ahhoz rengeteg labda kell. Azt pörgetés után kapsz a pokéstopokban.

1 Like

köszi

Egyetlen egy dolog miatt mennék USA-ba… Tauros miatt… Azt csak ott lehet fogni… Európában csak tojásból eshet… De ennyi…

Amúgy meg miért nem csinálod azt hogy mindkét telón ugyanaz az acc van? Mindkét helyen tudod nyomatni.

Az olyanoknak jó ez a GPS hack, akik rövid idő alatt be akarják mutatni a játékot…

Tény és való h vidéken nagyon szar a játék, ahol lakom ott egy pokestop meg egy training center van, mindkettő a városházánál… Odáig el kell másznom… De amint megyek fel Pestre… Konkrétan felülök a buszra és utcánként jönnek a stoppok… Nem győzöm pörgetni…

Amúgy ha jól tudom mostmar bekemenyitett a niantic… Már egy hét alatt bant kapsz

HAz fasza akkor nem hackelek xD am a két telo csak az ehyik anyámén volt öcsém miatt és nem tudol belépni az övével :smiley:

Sziasztok ! Van itt még olyan rajtam kívül aki még naponta pokemon go-zik? Simán el lehet ütni vele még vele az időt.Ott vannak a raidek is .
Mindenkinek sikerült elkapni a legendásokat? vagy volt olyan amit nem sikerült elkapni hiába mentél el minden raidre ? :slight_smile:

1 Like

Én szoktam, de csak a melóba illetve a melóból hazafelé úton… Raidre nem megyek… Egyedül legalábbis…

Meg hát… A legdurvabb pokemon amit eddig fogtam egy 1880CP-s Snorlax volt úgyhogy nem szeret a játék… :confused:

1 Like

Így sajnos nem könnyű erős pokét elkapni .:confused:
Persze ebben a játékban inkább az mondható sikereresnek aki sok szabadidővel rendelkezik .
Én szerencsés vagyok nyáron sok időm volt így a legendás raideken részt tudtam venni és eltudtam őket kapni + sokat lure-ztam így lett egy pár nagyon erős pokém .
Meg ez helyfüggő is hogy jót tudj elkapni meg raid-re gyűljön össze ember.

Hali! 3 hete kezdtem pokémon gozni most 18. szintű vagyok. XD Az első 3 nap kb. 20 km-t sétáltam! Sajnos itt is csak egy pokestop és egy gym van. Az első 2 hétben minden nap mentem: volt, hogy éjszaka is. XD Még van mit fejlődnöm. :smiley: A leggagyibb egy csillagos szörnyet a raiden egyedül letámadtam, de csak a fele életét tudtam levinni. Sebaj le kellett tesztelni. :smiley: Kicsit fogyatékosnak érzem magam mikor néznek az emberek az utcán. XD

1 Like

Hadd nézzenek :smiley: Egy idő után majd megszokod :slight_smile:
Itt Fehérváron 15-20as tömörüléseknél még furábban néznek az emberek :smiley: látom rajtuk hogy gondolkoznak ,hogy ezek vajon mi a sz*rt csinálnak ennyien .
Volt olyan hogy egy idős néni jött oda mellénk és belehajolt a telefonunkba hogy mit nyomogatjuk annyit.És nem értette meg :smiley:

Hát ha itthon kellett volna fejlődni akkor még a felénél se járnék… De szerencsére Pesten dolgozok, ott meg van hogy tömbházra jut egy pokestop.
Nem mondom hogy fúde jól állok, de 2500+CP-s pokemonból van már pár.