Pokemon Revolution Online


#1

Sziasztok :slight_smile: Ezt azért hoznám létre hogy hátha vannak akik játszanak a Pokemon Revolution Online-val. Itt megoszthatnánk a tapasztalatainkat egymással vagy tanácsokat adhatnánk elakadt társainknak :slight_smile:


#2

Engem érdekel. Jó/rossz, milyen?


#3

Szerintem nagyon jó engem legalább is megfogott az utóbbi napokba csak azzal csapom ugyan olyan mint a régi pokemonok félig felül nézetes a csaták körökre osztottak csak ebbe benne van minden generáció és még sztori is van :slight_smile:


#4

látom ez se mai topic, még jó hogy nem nyitottam újat és rákerestem előtte :innocent:

Aki játszott/ismeri a nintendo féle classic pokemon játékokat, és szereti/tetszik neki annak mindenképp ajánlom ezt is, hiszen ingyenes, és gyakorlatilag benne van minden ami az eredeti nintendos játékban (tudomásom szerint ez egy ilyen fanmade dolog, bár lehet nem teljesen, mert a nintendo már tuti szarrá perelte volna).

Lehet vinni a main story-t(ami szinte ugyan az mint az eredeti játékokban), egymással tradelni, pvp-zni, vannak ismételhető kvesztek/bossok akiket lehet bizonyos időközönként ütni, guildet is lehet alapítani(bár ahhoz elég komoly feltételei vannak[100+ óra playtime, 400k ingame currency és ha jól emlékszem a kanto terület összes jelvénye).
Egyébként meglepően összetett és ha valaki tényleg jobban ráfekszik akkor jön erre rá. :slight_smile:
Meg sokat kell grindolni. Van ingame chat is, ahol a help részen szinte mindig van valaki aki segít ha elakadtál vagy bármi kérdésed van.

Nagyon kis chilles cucc, ha kiégek a pubg-től vagy bármi mástól, akkor szoktam nyomni kicsit. Vagy esettleg sreamnézés közben is el lehet tökölni vele ha valaki szeret egyszerre többmindent csinálni. :smile:


#5

Sziasztok

Szerintem is jó game, én a Silver szeron vagyok (red és blue-t összevonták) jelenleg 7 jelvénnyel, a 8.-at Mewtwo védi úgy látom, de olyan erős hogy csoda ha megtudom ütni.
Érdekelne hogy játszik-e még valaki ha ritkán is. Jó lenne egy közös klán vagy valami.


#6

bocsi de már vettem egy nintendo 2ds-t a pokemon miatt meg most nemrég egy switchet arra is jön az új pokemon game de tudom ajánlani a bbalna chet-et a játékba ott csak magyarok vannak ha még játszanak (nem tudom már hogy kellett de valamit ott a chat-nél kellett csinálni vagy /bbalna vagy valami) :slight_smile:


#7

aki esetleg játszik még, vagy szeretne elkezdeni, csináltam egy discordot, guide-okkal, meg sok hasznos dologgal, nyugodtan csatlakozzatok :wink:

én már így összepötyögtem benne majdnem 700 óra gametime-ot, munka közben, utazás közben, vagy esetleg ha valaki tud 2 felé figyelni, stream nézés közben is el lehet tökölni vele :stuck_out_tongue:
van windows, mac és andriod kliens is (itt lehet letölteni: https://pokemonrevolution.net/)