Powerline adapter hiba

Sziasztok!
Lassan 1 éve használok powerline adaptert WiFi helyett a számítógépemhez.
Eddig minden hibátlanul működött, viszont a mai napon a csatolt képen látható üzenet fogadt, és azóta nincs is internet a gépen.
Hogyan tudnám orvosolni a problémát?

Az adapter pontos típusát sajnos nem tudom, mivel használtan vásároltam. A számítógép egy Dell Optiplex 7010-es brand gép.
!
15749609556178161495858163970380|666x500

Vakard le és telepítsd újra az illesztőprogramját első lépésként.

https://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/drivers/driversdetails?driverid=nngmh&oscode=wt64a&productcode=optiplex-7010

Nagyon szépen köszönöm, megoldódott a probléma. Hálás vagyok, hogy egy ilyen közösség részese lehetek. WeAreTheVR!!!

1 Like

Ezek a powerline adapterek általánosságba véve mennyire nyújtanak stabil kapcsolatot?Tudom tudom, millió dolog tudja zavarni, de még is mik a tapasztalatok, illetve az árazás tükrözi-e a valóságot?

Hát, eddig ugye semmi probléma nem volt, és most is a driver újratelepítése meg is oldotta a hibát.
Stabilnak stabil, nem jellemző, hogy ingadozik, viszont számolni kell a veszteséggel, hogy milyen minőségűek a vezetékek, és hogy mennyi fogyasztó van. Ezek miatt nálam pl a 250MBS-es internetből 50-es netem van.
Az árról annyit, hogy nekem megérte, használtan 5000Ft-ért vásároltam, de sajnos az új darabok árával nem vagyok tisztában.
Összességében szerintem jó alternatíva, amennyiben nem kábeles netet használsz (az én esetemben a router a nappaliban van, a szobám pedig az emeleten, és nincs kifúrva hely a vezetéknek), és a WiFi-s kapcsolat sem megfelelő.

1 Like