TheVR Fórum

Predator: Hunting Grounds game

Sziasztok! Csak egy gyors közvéleménykutatás. Tudom ez az egyik legbutább kérdés, de szerintetek megéri a 40 eurót? Úgy értem mit gondoltok, lesz jövője a játéknak? Lesz normális közönség rá? Nagyon vártam (lehet hogy csak a Predator név miatt) de eddig valahogy mégsem győzött meg, és kíváncsi lennék a véleményetekre.

Ha javítják a hibákat, király lesz.
Közösség már van rá

1 Like

Ahogy nézem dobálják ki a patcheket hozzá, reméljük lesz eredménye. Azt mindenképpen megvárom míg nyomnak egy streamet a srácok vele. :smiley:

Esélyes, hogy ez is a Evolve sorsára jut.

2 Likes

40 euró szvsz rengeteg ezért a játékért.
15 lenne kb reális max ezért a címért.
Nem tudom mennyit patcheltek rajta a free trial óta, de ha még történt is balance-olás a két oldal között, szerintem akkor is túl van árazva.
Nem tudom, hogy kapott-e story módot a játék, ez a pvp magában gyenge szerintem.
Keveslem a predator animációit főleg a közelharc terén, az emberek mozgási animációja is hagy némi kívánnivalót maga után.
Igaz, hogy manapság főleg a battleroyaloknál divat, hogy butítsuk le a grafikát, de szerintem ahhoz képest gagyin néz ki a játék, hogy 2020-at írunk :smiley:
Ez legalább akkora csalódás, mint az Aliens: Colonial marines :confused:

1 Like

Vicces, de nekem is ez jutott eszembe… :confused:

Én úgy tudom hogy story nincs hozzá, bár az is csak akkor pozitívum ha jó is a történet. Nehogy kitaláljanak hozzá battleroyal módot. :smiley:

Pedig mekkora állat lenne 100 predator egymás ellen XD

Az úgy tényleg nem lenne semmi ha csak predatorok lennének mondjuk, esetleg alienekkel megfűszerezve. :stuck_out_tongue: De egyenlőre maradjunk a földön és legyen ez a game elfogadható.

1 Like