TheVR Fórum

Predator: Hunting Grounds

Nagyon várós a címben szereplő játék.

Ha valakinek megtetszett, de nem tujda, hogy megéri e előrendelni, annak van egy jó hír: Megjelenés előtt ingyen kipróbálható március 27-29.

6 Likes

Tegnap elindult a trial.
ANNYIRA ÁLLAAAAAAAAT!!!

A multi nem az én világom, de ez elővétel lett.
5 játékos van egy pályán.
4 katona, 1 predátor.
A katonáknak van egy küldetés, amit teljesíteni kell ellenséges területen (npc a gerilla hadsereg) és mellette még az inteligens és 3szor gyorsabb ragadozó is vadászik rájuk. A küldetés elvégzése után a predátor megölésével, vagy légi kimenekítéssel lehet nyerni.

A ragadozó vadászgat. Cél: mindenkit kinyírni.
Mocsok gyors, láthatatlan is, de az ágyú eszi az energiát.
El kell intézni az elleséges játékosokat.
Ha lelőnek még gyógyulhatsz, de addig nincs mozgás. Ilyenkor vagy felhúzod magad és hentelsz tovább, vagy kivégeznek, vagy jön…az…atom.

Ééééééés mindemellett a karaktert még fegyverrel is mi szereljük fel menüben, de mindent ki kell termelni. Plusz minnél több xp-t szerzel valamivel annál nagyobb lesz a szintje. A szintektől függően tudsz felrakni távcsövet, nagyobb tárat, stb.

Jó vadászatot

1 Like

Mi próbáltuk volna haverokkal tegnap, de a csoportos matchmaking nálunk nem jött össze: a hoston kívül mindenkit bedobott meccsbe, de őt nem. Végül megoldottuk, hogy miután minket bedobott és volt még hely a lobbiba, meghívtuk külön és becsatlakozott. Egy meccset toltunk, de szerintem nagyon jó volt.
Másik a várakozás, ami a playerek alacsony száma miatt lehetett, gondolom a rossz marketing(?).

Nyílván ezek a kezdeti nehézségek, majd túllendülnek rajta.

Alapból a játék fluid, a fegyverekkel jó lőni, az NPC-k…NPC-k (Payday2 szint körülbelül, ahogy én láttam egy meccsből) bár fura, hogy egy 1060 minimumon nem megy 60 FPS-sel, remélem optimalizálnak rajta kicsit. :smiley:

Ma megint megpróbáljuk, remélem jobb lesz a helyzet.

Jó játékot mindenkinek, aki kipróbálja!

Most játszottam vele és lehet,hogy megérné erre be ruházni,de egyedül nem tudom,hogy érdemes e…
De amúgy kva jó a cucc csak olyan 30 fps-em van ryzen 5 2600 16gb ram meg egy rx 570 4g-val,hogy beszrás :smiley:
Az a baj,hogy rengeteg múlik a teammatek-en és eddig csak 1x dobott össze abból az 5 meccsből amiben együtt maradt a team.Bár már 10 ezerért akkor inkább egy RDR2-re ruháznák be,de még meglátom…

Engem kiábrándított ez a trial verzió :confused:
Olyan szinten gyenge (szerintem) a predator multiban, hogy iszonyat.
Hiába vagyok álcázva, bespotolnak és világítok nekik még ha line of sighton kívül is vagyok.
A vállról indítható plazma alig sebez, melee vel is 80 at bele kell verni a játékosba, mire csak down-olom, persze addigra menekülni kell mert szétlőnek, utána felszedik, healeli magát és mehet tovább… rálövöm a hálót, alig sebez ráadásul kb 2mp alatt kivágják magukat belőle.
Lehet, hogy én nem tudok játszani vele, de ha emberekkel mentünk 1 nél több játékost még egyik predator sem tudott megölni.
30+ eurót ez nekem nem ér, max 10-15 öt adnék érte, ha lenne benne egy jó story mód, meg bővítenék a támadási animációkat mondjuk meleeben, meg nem csak 1féleképp lenne stealth kill.

A próba óta elvileg sokat finomítottak rajta.

ÉS MA INDUL!!! :smile::smile::smile::smile::smile:

Irány az erdőőőő! :camping:

(Pisti egyik hh-ban 2 mondat erejéig említette, hogy majd megnézik. Szóval aki nem rendelte elő és bizonytalan, meg tudja majd nézni, hogy mit változtattak)

1 Like

Megnyugodtam, nem csak én vagyok túl kritikus a game-mel kapcsolatban :sweat_smile:

Kár érte… :frowning: