Prey Speedrun

Nem semmi mikre képesek ezek a speedrunnerek :smile: Főleg egy ennyire friss játékkal :slight_smile:

2 kedvelés

20 perc? :open_mouth: én eddig csak annyit olvastam hogy kevesebb mint egy óra :'D ez azért adja, de rendesen :'D milyen kiskapukat talált, befosok xD

Azért azt vegyük figyelmbe, hogy a kollega kimászik a textúrából és a hibákkat kiahsználva lesz ennyi az ideje. Ennyi erővel egy noclip-pel végig csúszhatna töltőképernyőről töltőképernyőre.

A hibák kihasználása azért más, mint ha plusz egy segédprogramot is alkalmazna :slight_smile: legalább is szerintem :slight_smile:

Ugyanaz a tag csinálta aki a múlt héten a 44 perces speed runt csinálta :slight_smile:

https://www.twitch.tv/draqu_/videos/all A Glitch meg ilyen ha van a speed runnerek kihasználják. ez évek óta igy van lol :smiley: nem gondoljatok hogy normalis storylineal 22 perc alatt végig fog menni persze hogy glitchet használ hogy gyorsan végezzen :slight_smile: csináld utána és rájössz még igy se könnyű :smiley:

2 kedvelés

Ahogy nézem ebben a játékban több a glitch mint a storyline. Lesz mit befoltozni, szó szeirnt. Minden épületrészlet lyukas.

Az a szép hogy ha kitapasztalja a platformer részeit ennek a speedrun változatnak akkor szerintem 15 perc alá is mehet. Nézzétek majd meg hogy az ugrándozással milyen sok időt vesztett több esetben is.Egyébként ügyes a srác ajánlom a többi videót is bár ezek már nagyon elszállt runok :smiley:

1 kedvelés

Jaja meg még gyorsabb gépre/SSD-re vagy RAMDisk-re teszi, hogy a töltési idők kevesebbek legyenek :slight_smile:

Épp most olvastam :slight_smile: Azért az nem semmi hogy pár nap alatt a felére csökkenti az egészet :smiley:

Alig több, mint 10 perc alatt ért a Prey végére egy játékos. XDXDXDXD

2 kedvelés
1 kedvelés

durva :smiley: :smiley: órák kérdése és 5 perc alatt lesz :smiley: :smiley:

1 kedvelés

Egy kis neuromod craft time következik :smiley:

Ez tuti valami glitch. Az egész játékban van összessen ennyi nyersanyag alapból. Szürkéből nagyon kevés a többiből lot of’

Egyébként én ma végeztem a játékkal minden mellék küldit megcsináltam. Elég jó volt. Csak most lehet megint egy csomót várni valami fasza scifi setting fps-re.

glitch bizony. megjegyzem szerintem alapból rohadt sok neuromod van a játékban még glitch nélkül is. craft alapanyag is végtelen szerezhető kb. egyébként a exoticból van kevés. a többi az van szarásig. össze hordod a székeket, vázákat stb és recycle gránát.

nekem nagyon ilyen bioshock 1 érzésem van tőle. ami persze jó, mert egy legenda az a játék. én most vagyok guts-ba. 16 orám van benne, de én úgy játszok, hogy még a lépcsők alá is benézek. az ilyen játékokat én nem végigjátszani szeretem, hanem kijátszani. nem mindegy a 2 :slight_smile: