Processzorhűtő ajánlások

Sziasztok! Tudom hogy van ebben témakörben mér koráábi bejegyzés de legyetek szivesek ne kövezzetek meg. Szeretnék a lehető legfrissebb infromáciokkal rendelkezni. a válaszokat pedig előre is köszönöm! ::smiley:

Terveim szerint vásárolni fogok egy IntelCore i9 9900k processort. Valamit jelenleg rendelkezek egy Cooler Master Hyper 212 rgb hütővel. https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-black-edition/
A kérdésem az lenne hogy amennyiben csak alap/gyári órajelen használnám a processort akkor ez a hütő tudná optimálisan hüteni. Vagy meg se probálkozzak vele és inkább rögtön vegyek egy komolyabb inkább már felsőkategóriás hütőt. És amennyiben utóbbi akkor milyen Hütőket ajánlotok?
Köszönöm hogy szántál rám pár percet és elolvastad ezt! :smiley:

Hát meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Sokkal jobban járnál, ha vennél rá valami normális hűtést, az Intel 9.Gen amúgy is eléggé melegedős. Ha alap órajelen használod, akkor is egy Be Quit! Dark Pro 4-et vennék rá, ezzel még kisebb OC is belefér, ha későbbiekben tervezel komolyabb OC-t, akkor csak az AIO vízhűtést mondanám, abból is a 360 mm-t.
Igazából nem értem, hogy miért akarsz egy 9900K-t ha nem akarod húzni. Másrészről, viszont ha nem szeretnél ilyennel babrálni, akkor egy sima 9900-at vagy ami még jobb megoldás körbenéznék AMD oldalon is.

1 kedvelés

Idővel szeretném majd hùzni, csak ahoz még a videokártyát is bekell ùjjotanom. Az viszont még váratmagára. De addig teljesen felesleges lenne mert addig csak gamingre lenne használva es nem játszok olyan gamekkel amikmiatt nagyon megkéne eröltetni megát a procinak. :innocent: