Profilkép csere és képfeltöltés hiba

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a profilom alatt, nem tudom megváltoztatni a profilképemet. Folyton hibaüzenetet kapok. Már többféle méretben és formátumban is próbálkoztam de semmi. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?

Mi a hibaüzenet pontosan?

Sorry, there was an error uploading that file. Please try again. Bár most ide se tudtam feltölteni képet. Lehet a szerveren van valami jogosultsági probléma?

Nem csak nálad van ez a hiba @robert_kowatsch, nélam is ugyanez van képfeltöltésnél, ide szerettem volna felrakni egy képet próbaképp és valóban nem működik
:slight_smile:
Server side hiba valószínűleg

Megerősítem, nem lehet képet feltölteni sajna, valami hasfájása lehet a szervernek.

Valószínű, valszeg valami egy n-edik szerveren tárolódnak a feltöltött tartalmak. Korábban feltöltött vagy “lokál” tárolásra átszipkázott képek is ütközetben eltűntek.

innen el is tünt az összes kép

Köszi srácok továbbítom a gondot!

1 Like

Ha minden igaz srácok, a képfeltöltés már működik. Az viszont nagyon jó kérdés, hogy hova tűntek a képek a találkozós topikból @lengyelb… csekkolom :wink:

5 Likes

Lehet valami banális oka is, lehet csak a jogosultságok másztak el az adott köteten / mappán ahol tárolva vannak a szerverre / fórumra feltöltött képek.

Mondjuk akkor meg felmerül az a kérdés, hogy ki/mi írta át a jogosultságokat. :thinking:

@sutyomatic Egész pontosan látom, hogy mi a hiba. Valamiért a “régebbi” képfeltöltéseknél az img HTML tag-nél nincs ott a https:// a link elején… fura. Keresek valami megoldást :wink:

1 Like

Hülye ötlet, de nem lehet hogy egybe függ az új WYSWG szerkesztős / emoticon paletta frissítéssel?

@sutyomatic Most délután frissítettem rendszert, és ha jól láttam már tegnap sem jelentek meg a képek, szóval nem hiszem, de köszi a tippet :slight_smile:

1 Like

A kiértesítés gondok is megoldódtak. :slight_smile: Megkaptam 5 napra visszamenőleg amiket eddig nem jelzett a rendszer. :slight_smile:

1 Like

Jaja, ez volt a mostani “karbantartás” fő oka :wink:

1 Like

Nem csak azok a képek tűntek el, az egyik posztomból is eltűnt, meg még kitudja honnan ._. HH it's ON :D :P

Tudom, most már késő okosnak lenni, de ha megvannak az img urlek, nem lehet egy scriptet írni, ami odaírja automatice “https://”-t? @TheVR_Jani ?