Program, szolgáltatás indítása User bejelentkezés elött


#1

Sziasztok, hogy tudom azt beállítani hogy futthasson egy program már az elött hogy bejelentkeztem volna a felhasználói fiókomba? Tehát a bootolás után rögtön induljon a program?
Azért kéne mert egy távoli ébresztés után rögtön akarom használni a WIFI mouset. Hogy ne kelljen odamenni a billentyűzethez és bejelentkezni a felhasztálói fiókba.

Ugyan ezt hogy tudom elérni a TW14 esetében mert ott is gondok vannak a vezérléssel addig amíg nicns bejelentkezve a számítógépen USER


#2

Ilyen módszerről nem tudok. De automatikus bejelentkezést ajánlhatok: netplwiz paranccsal megoldható.
Távolról pedig távoli asztallal is be tudsz jelentkezni akár más felhasználóval ,csak a termsrv.dll-t kell megpiszkálni, hogy több usert is engedjen be (win10 pro esetén persze, servernél lehet benn egyszerre több felhasználó is).
Dolgod végeztével pedig parancsra akár ki is tudod kapcsolni a gépet…


#3

Ahogy nézem a fórumokat, a Feladatütemező tökéletes erre a célra.


#4

A legmagasabb szintű jogokkal az azt jelenti hogy SYSTEM jogosultság?


#5

Igen, ahogy a szövegben is leírták :wink:


#6

és a “Hely” hez mit adjak meg a \ en kívül?


#7

Ahogy nézem, nem szükséges megadni.


#8

meg ahogy nézem nem találom a TW14 et ebben a listában azonban még is bejelentkezés elött képes már távoli irányításra. Szóval ezt hogy?

Vagy valami alias t használ…

Továbbá az indítás fülön a “Rendszerindításkor” mód azt jelenti hogy a log in képernyő elött már fut vagy együtt bebootol az OP val?


#9

TeamViewer-hez elvileg nem kell neked több, mint egy checkbox…

Nagyon remélem.
De ha nem vagy biztos magadban/nem érted a dolgot, írj rám privátban és remote-al megcsinálom az egészet a szemed előtt.


#10

sajna egyetlen egérkattintás elejéig fut a progi utánna már nem szerintem, normál bejelentkezés után a program látszik hogy még csak utánna fog elindulni.
Megadtam a parancsfájlnak a rendszergazdai jogot illetve ebben a feladatüzemeltetőben is a elgmagasabb jogokkal van priorizálva a feladat és mégsem. Log in után működik a progi amgy amint elindult a szerver folyamata.

Update: Közben a microsoft community visszadobta ezt hogy nemm emgvalósítható iylen művelet bejelentkezés elött, leszámítva hogy nem preferálják ott az ilyesmit nem lehet hogy tényleg a legújabb win10 verziónál ez teljesen le van tiltva a visszaélések miatt?