PS4 kontroller Pc-hez HELP!

Hali. Lenne egy kérdésem most vettem egy ps4 kontrollert és pc-hez szeretném használni igazából Fifahoz. Annyi a gond h igazából néztem sok videót hogyan kellene beállítani h a ps4 ikonok legyenek a játékba, de az valahogy egyáltalán nem működik. Meg azt sem igazán értem miért érzékeli a steam ps3 kontrollernek . Esetleg valakinek valami ötlete lehet h mit csinálok rosszul vagy mi a gond. Vezetékes kontrollerről van szó!

Előre is köszi a segítséget!

Szia, milyen platformon játszol?

Origin csak hozzá adtam steamhez mint nem steames játék h be tudjam állítani a kontrollert de nem jön össze :smiley:

Ds4windows használok ps4-es kontrollerrel és működik, GTA 5 és a DBZ Kakarot és DBZ Fighterz-el. Próbáld meg a DS4Windowst használni.

Direkt vezetékes kontrollert vettem. De próbáltam azzal is plusszba de igazából az a gond h xbox kontrollernek érzékeli minden játék :frowning:


Próbáld meg ezt viszont én is Xbox beállításokkal használom meg kell szokni de sajnos ez van :slight_smile:

Uhh köszi. Így működik csak a xbox jelek vannak és nagyon idegesít xD. De addig használom így Nagyon Köszi a segítséget!!

1 kedvelés

Igazán nincs mit , bármikor! Jó játékot!

(Én pl azt sem tudtam hogy lehet PS4 kontrollert is használni játékokhoz. :smiley: Én kimondottan ezért vettem külön egy xbox kontrollert + pc-be dugható bluetooth bigyót hogy működjön. :slight_smile: Jó tudni, hogy egyéb opció is van, de már két éve hogy nekem mindegy. :smiley: )

1 kedvelés

Micro Usb-vel a gépre kötöd aztán már csak a DS4Windows kell hozzá hogy elfogadja minden. :slight_smile: ( Ha van Bluetooth a gépedben úgy is megy )

[Nekem mindig szimpatikusabb volta PS4 ezért is kerestem rá megoldást :slight_smile: ]

1 kedvelés

Jaj de szuper! Jó ezt tudni, nagyon köszönöm!
Ezt a DS4Windows-t nem ismertem. ^^ <3

1 kedvelés

Igazán nincs mit és ha van valami amiben segíthetek ezzel kapcsolatban írj :slight_smile: Igyekszem minden ezzel kapcsolatos tudásom átadni :blush:

1 kedvelés

Nagyon köszi, de most már megmaradok az xbox kontrollernél és a Controller Companion nevű proginál PC-n. :slight_smile:

1 kedvelés

PS5-höz meg már semmi nem kell, bedugod ugyan úgy mint az xbox-ost és működik.

1 kedvelés

Rendben van :slight_smile: Jó játékot vele :blush:

1 kedvelés

Nekem az Immortals pl b@szta felismerni a PS5 kart, de azóta kiderült nem egy játék nem veszi be natívban. Olyan workaroundot találtam, hogy hozzá kell adni a steamhez mint non steam game a játékot (a steamhez hozzá van adva a PS5 kar) és úgy megy. De akkor is box ikonok lesznek.

Ráadásul vezetékesen csatlakoztatott módban a PS5 kar nem hagyja a gépet meg a monitort sem alvó módba tenni, nem beszélve qwa hamar lemerül egy sima elemes box kontrollerhez képest.
Viszont fogásra, minőségre (mind a gombok mind a trigger) nekem annyival jobb az 5-ös kar mint az alap box, hogy ez a nyűg mind megéri.