PS4 Kontroller PC-n

Sziasztok! Nemrég vásároltam egy PS4 kontrollert azzal a szándékkál, hogy majd PC-vel egy Micro USB kábellel összekötöm, DS4 szoftverrel bekalibralom stb. De egyáltalán nem ismeri fel a gép az eredeti Micro USB kábeljével. Másik kábellel pedig csak Ismeretlen eszközként ismeri fel. Esetleg valami tanács? Megnéztem 1000 meg 1 videót de nem találtam megoldást :frowning:

Windows eredeti? Feltételezem nem…
image

Bluetooth-on próbáltad? Amúgy biztos jók azok a kábelek? Milyen az az “eredeti” kábel? Csak azért kérdezem, mert tudtommal nem adnak kábelt vele.

3 kedvelés

Én is így használok PS4 controllert de nekem régebbi a DS4 szoftverem, próbáltad azzal hogy régebbi szoftvert használsz vagy másik usb-n esetleg?

ViGEmBus (Required)

Eredeti töltőkábel. (Micro USB)

Próbáltam régebbivel is, nem volt jó sajnos azokkal sem.

Van az a micro usb töltőkábel, amivel csak tölteni lehet (4 helyett csak 2 szál fut benne).
Keress egy normális kábelt, vagy vegyél egy bluetooth modult (meg rakj egy legális Windows-t), és minden menni fog.

4 kedvelés

A tutorial videok alapján semmi köze nincs az eredeti windowsnak a dolgokhoz :slight_smile: . Viszont köszi az infot errol a toltokabeles dologrol, nemtudtam, hogy igy ketté van szedve :smiley: . Valószínűleg veszek egy bluetooth adaptert és azzal megoldom, de igy kábellel egyszerűbb lett volna.

A Windows az alap. Onnan kezdünk, ha valami nem működik, hogy leszedjük a KMS-es fost és egy kemény ezer forintot rászánunk, hogy legyen egy megfelelő op.rendszerünk.

6 kedvelés

Ez volt a probléma. Nemtudtam, hogy ilyen alapon is megkülönböztetünk Micro USB kábelt :slight_smile: . (Nem kellett eredeti windows, mint ahogy sejtettem is, semmi köze nem volt a problémához :wink: .) Köszönöm a segítségeket! :hugs:

1 kedvelés