PS4 multiplayer


#1

Űdv, most vetem egy Ps4Prot még eddig nem volt soha konzolom és nem tudom.
Ha lemezen veszek egy multiplayer játékot és nincs Plus élőfizetésem akor utdok vele játszani?


#2

Ha jól tudom, csak akkor tudsz multiplayer játékkal játszani ps+ nélkül, ha a játék amúgy free to play. Legalábbis nekem csak azokat engedi :sob:


#3

Ha nincs PS+ előfizetésed akkor nem megy.


#4

Köszönöm a válaszát pont ettől tartottam


#5

1 évre 18 ezer forint, s kapsz ingyenes játékokat a multi mellé, én azt mondom megéri. Én tegnapelőtt hosszabbítottam, pedig csak ps3-m van. Viszont PS3-n ingyenes a multi.


#6

Szerintem is simán megéri a pénzt.


#7

Szerintem is nagyon megéri. Nem is beszélve arról, hogy elég b*szó akciók is szoktak lenni és ha minden hónapban nem is, de legalább kéthavonta tényleg kerül legalább olyan játék amiért érdemes. Viszony az ingyen cuccok csak az előfizetés által fedett időszakig használhatóak.

Én annyit kókányoltam még (2 hónapja megy így nekem a dolog, azóta van nekem is PS4 Pro-m), hogy indonéz accra fizettem elő. Ott kb. féláron van. Ez az accom van megadva elsődlegesnek, és így a PS4-en lévő többi acc is tudja használni egyébként a multit, illetve az arra letöltött ingyenes játékok is előrhetőek rajta. Ez elvileg nem valami megengedett, gyakorlatilaf azonban amennyire én utánajártam, elnézi a Sony. Remélem így is marad… :slight_smile:


#8

indonéz accra milyen típusú kártyát kell venned? Vagy esetleg paypal-lal csinálod? Nem tudom nézted a legújabb kínálatot az under 6000 ft -t ? 1-2 cucc kellene, innen, mondjuk 1 hete a Mass effect trilogy-t zsákoltam be 2490 forintért. Ok jövő márciusig jó vagyok, de ha úgy alakul nyáron megint veszek 1 évet a profilomra, s akkor 20-21 hónapig jó leszek, de ez csak terv :slight_smile:


#9

Erdélyben élek, így magyar accot nem is csináltam. Románnal kezdtem (legyek hivatalos), aztán mikor láttam, hogy US régióban 8 dolcsiért volt Nathan Drake Collection meg ilyesmik, akkor mondtam, “hogy na menjetek a pcsba, ha ti így, majd én is…”. :slight_smile: Azóta szemezgetek innen onnan. Bankkártyám nincs (mostanság készülök rávenni magam), így nálam szempont volt, hogy tudjak paysafecard-dal boldogulni, de mivel most már tényleg egyre többet és szinte mindent online veszek (igaz házhozszállítással…), most kezdtem el érezni valódi szükségét a kártyának… :slight_smile:

Ezen az oldalon szinte bármelyik régióhoz (magyarhoz, románhoz pont nem…) lehet kártyát venni és még pl. a paysafecard kezelési költségével együtt is elég jó áron volt eddig amit vettem. Kamunak is tűnt, így egy kisebb összegű kártyával kezdtem, de utána 2*20 dolcsis kártyát is vettem, ezeket már személyesen chat-ben le is kellett náluk igazolni, hogy nem nyomtam félre, és tényleg kérem, elég korrektnek tűnt a dolog így.

Szóval, hogy konkrétan válaszoljak, ezen az oldalon vettem indonéz feltöltőkártyát, paysafecard-dal. :slight_smile:

szerk: most látom, hogy direktbe is lehet 3 v 12 hónapos SEA régiós Plus előfizetést venni, az éves kerül 24 EUR-ba… azért van különbség. :slight_smile: Annyi, hogy 1-2 Plus-szal járó játék különbözik, de most pl. Mankind Divided meg Batman volt itt is, egyébként rá lehet kereni neten, hogy itt milyen címek voltak, a húzónevek többsége szinte megyezik, de pl. volt itt Rachet and Clank, aminek jobban is örültem… :slight_smile:


#10

Ügyfélszolgálaton kérdeztem utána. Legális. :slight_smile:


#11

Üdv! Segítségre lenne szükségem! Létrehoztam egy EA fiókot PS4-en belül, elvileg, az elengedhetetlen az online játékmód elérése végett. (EA játék esetében) A kérdésem az lenne hogy az EA oldalán esetleg van arra lehetőség hogy megnézem a játékban elért statisztikákat magán az EA oldalán? Például a Rockstars Games oldalán amint hozzáadtam a PS fiókomat máris kidobta az elért eredményeket a GTA-ban. A másik hogy, az EA oldalán ha a ps4-en létrehoztam egy fiókot azt nem lehet utólag eltávolítani? Vagy azért nem engedi mert közvetlen a ps4-ről regisztráltam? Illetve a ps4 multiplayer és single statisztikákat meglehet ugy nézni valahogy mint pl az Orogin-en? Előre köszona választ.


#12

Sziasztok! ha ps4-en játszotok és szeretnétek multizni nyugodtan jelöljetek! CapCams néven vagyok fent! Köszi és wearethevr! :wink: