TheVR Fórum

Ps4 Slim 144Hz?

Sziasztok. A véleményeteket, illetve tanácsot szeretnék kérni.
Adott egy Ps4 Slim, ehhez szeretnék monitort vásárolni.
Jelenleg egy 124cm-s tv-n játszom, ami egy LG 49sj810v, de lehet furcsán hangzik, de nekem ez nagy. Az alábbi monitorokat néztem ki, főleg az áruk miatt, mivel abszolút hobbijátékos vagyok, ami azt jelenti, hogy évente 2-4 játékot játszok végig, multit alig…
Ezek közül a monitorok közül melyiket ajánljátok, illetve ilyen árban van-e esetleg olyan, aminek nem ekkora a Hz, de másban jobb akár, és miért ? Ps5-re váltani talán 2-3 év múlva tervezek.
Tehát ők lennének azok:
( illetve az egyiket nem tudom linkelni, mert új tag vagyok)

És a link nélküli egy: AOC C24G1

Szia, teljesen felesleges 144hz-ben gondolkodni még a ps5 esetében is (a hdmi 2.1 max 120-at visz át) a ps4 meg a legtöbb cím esetében a 60at nyaldossan de inkább alulról. Mennyi lenne keret?

2 Likes

Kb a 70-et lőttem be, mert az én igényeimnek, értsd a játékkal töltött idő, szerintem ez bőven elég. Legutóbb 2,5 hónapja játszottam, de most újra lenne kedvem, de a tv nekem zavaróan nagy.

Az AOC szerintem jó irány, nekem pont az említett monitor van. Teljesen megvagyok elégedve. Bár egy picit lehetne nagyobb, így utólag már lehet a 27’es verziót venném meg. Árban nincs is nagy különbség

Értem. Köszi a választ :grin: