PS4 Vagy PS4 Pro

Csáó srácok!
Épp konzlo vásárlás előtt állok és szted érdemes úgy ps 4 pro-t venni, ha a VR nem érdekel? Köszi a választ, meg a többiek segítségét :slight_smile:

Hello,
Nem láttam még PS4 Pro-t hogy azon hogy futnak a játékok, de nekem PS4-em van és tökéletesen megfelel :slight_smile:

1 Like

Hosszú távon mindenképp a PRO-t éri meg megvenni a 4K és Boost mod miatt. Ha neked csak egy sima Full HD TV-d van és nem is tervezed lecserélni a következő 3-4 évben, akkor elég a slim is, feltéve ha szűkös a keret (de még ez esetben is a PRO mellet szól az érv a boos-t mod miatt, mert több az FPS néhány játékban).

Ezt neked kell tudni, mennyi a keret rá és mik a körülmények / elvárások / mit tervezel a jövőben. Nekem az első generációs FAT gépem van és tökéletesen fut rajta minden, sose volt vele gondom még az eltelt 3 év során. Azóta szereztem egy slim gépet is és az is tökéletesen teszi a dolgát 1 éve már. PRO gépem még nincs, de ha elromlana a TV-m (ami haldoklik egy ideje) akkor már 4K-t vennék és muszáj lenne beruháznom rá, ezért is jó előre tervezni, gondolkodni ilyen téren. Tehát neked kell tudni melyikre van szükséged. :slight_smile:

1 Like

Köszi :slight_smile:

Megvettem a Pro-t srácok állat király köszi mégegyszer

2 Likes@VizesNinjonKovacs :slight_smile: sztem zárható. :slight_smile:

1 Like

A vásárlás általában egyéni dolog, lehet róla külön topicban beszélni szerintem, de ha általános témáról van szó akkor a meglévőket használjuk.
@glubbinbubbin Ha nincs speciális kérdésed a PS4 vásárlását illetően akkor zárom a topicot és a @Teegrah által említett topicokban olvashatsz a témáról és a véleményekről.

Megkaptam mindenre a választ köszönöm :slight_smile: nyugodtan zárhatod :slight_smile: