PS4 vs. PS4 Pro

Sziasztok!

Rendelkezek egy sima PS4-gyel és nagyon csábít a PSVR, viszont elnézve a videókat, sajnos több játék esetében látok zavaró recéket, gondolom az élsímítás hiánya miatt, PS4 Pro-nál sokkal jobb a helyzet ahogy lestem. Nyilván nem minden a grafika, hiszen ha a játékélmény és a hangulat megfog, mit se törődök a grafikával. Szóval a véleményetekre, tapasztalaitokra vagyok kíváncsi e téren. :slight_smile: Elég-e a sima PS4 a gondtalan PSVR használathoz?

1 Like

Elég-e a sima PS4 a gondtalan PSVR használathoz?

Szia @capeta03
Elég kell legyen, hiszen a PSVR nem PS4 Pro-ra, hanem minden PS4-re lett tervezve. A PS4 pró nagy előnye a simával szemben az upscalelt 4k-ban rejlik. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni a grafikában, már ami a PSVR-t illeti.

2 Likes

Nem sok értelmet láttam, hacsak nem 4K-s kijelződ van. Már csak azért se, mert a pro sokkal hangosabb a hűtése miatt. Személy szerint engem is nagyon csábít maga a VR. De számomra még nincs elég tartalom rájuk. Egyedül a resident evillért nem éri meg. Még valószínűbbnek látom, h mire lesz elég story based tartalmú cím kijönnek egy új PsVr2 vel ami természetesen kikukáza a mostanit.

1 Like

Szia.

Tény hogy a Pro-n simábban mennek a VR tartalmak, de ha nem zavar az a kis különbség, akkor ne cseréld le.

Amennyiben még is a csere mellett döntesz, próbáld ki valahol mit is produkál a Pro.

PS4 Pro szerintem akkor éri meg, ha nem csak a VR kedvéért akarsz cserélni. A Pro nagy előnye tényleg a jobb grafika, teljesítmény, de ha nincs hozzá TV, hogy észre is vedd ezt a különbséget, akkor felesleges.

1 Like

Ha a grafikai része nem bántja a szemed, és már rendelkezel PS4-el akkor nem érdemes a csere. :slight_smile: Sajnos a jövőbe nem látok, de hidd el, hogy a jelenlegi PSVR játékok közül talán a Resi7 és a Robinsonnál “érződik” a különbség! DE ott sem annyira, hogy azért megérje lecserélni a PS4-et PRO-ra.

1 Like