PS5 tárhely bővítés...melyik SSD a jobb?

Tiszteletem.

Pisti PS5 tárhely bővítéses tech videójának hatására elhatároztam, hogy meglépem én is ezt a nem túl bonyolult műveletet. Igen ám, de az MSI Spatium M480 Play, ami a tech videóban is van, beszerezhetetlen kis hazánkban. Csak a nagyobb hűtő bordás van, ami viszont nem jó a PS5-be. Namármost…találtam két olyan SSD-t, ami megfelel a PS5 követelményeinek…SAMSUNG 980 PRO 2TB M.2 SSD és Western Digital Black 2TB M.2 SSD. Olyan kérdésem lenne, hogy melyiket érdemes inkább beszerezni, melyik lehet a jobb? Nézve a két SSD paramétereit kb. ugyan azt tudja mindkettő, de hátha valakinek van tapasztalata, ha nem is PS5-ön belül, hanem mondjuk PC-n belüli működés kapcsán. Árban is ugyan ott mozog a kettő, szóval ez nem annyira szempont a részemről. Vagy ha esetleg van még tippetek, milyen SSD-k a jók, amiket érdemes belerakni egy PS5-be bővítés terén, akkor megköszönöm a tippeket. :slight_smile:
A tudatlanságom miatt pedig sorry, de nem igazán vagyok képben az ilyen típusú SSD-k kapcsán. :slight_smile:

Ezek közül szerintem kb bármelyiket, ami épp jobb áron van.

Elég magasak a PS5 követelményei SSD szempontból, aminek a jó oldala, hogy különösebben szutyok SSD-ket eleve nem támogat.

3 Likes

Nagyon szépen köszi a linket, átböngészem a lehetőségeket. :slight_smile: És igen, ebből a szempontból nagyon jó, hogy nem lehet belerakni akármit, mert így a kétséges minőségű SSD-ket eleve kilehet zárni. :slight_smile:

Seagate firecuda-t tudom ajánlani. Mikor én bővítettem februárban akkor az volt az ár/érték bajnok.

4 Likes

Szia!

Azt se felejtsd el, hogy hűtőbordás legyen a cuccos. :slight_smile:

3 Likes

Yep, arra odafigyelek, hogy ne legyen probléma. :slight_smile:

3 Likes

@creativ3form melyik lett a befutó? :slight_smile:

Hali.

Majd csak a kövi hónapban fog megtörténni a beruházás, de a Seagate 2TB FireCuda 530 M.2 PCIe SSD-re esett a választásom. :slight_smile: Elég sokan mondták, hogy a PS5 tárhelyének bővítésére jelenleg ez a legjobb választás. :slight_smile:

1 Like

Süti, remélem a hűtőbordásra. :smiley: Akkor zárható a topik? :slight_smile:

2 Likes

Alap. :smiley: És igen, ha betudod zárni, akkor zárható. :slight_smile:

2 Likes

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.