TheVR Fórum

PUBG in the reality

Sziasztok! Az az ötlet támadt mivel ennyire megy a PUBG, hogy lehetne egy a valóságban. NINJON-ok egymás és a Srácok ellen vagy csapatokban, Paintball-al :slight_smile: @herman_adri ötletére akár lootolva is lehetne kezdeni xD akár egy közösség találkozónak. Kinek mi a véleménye?!

Egyszer paintballoztam es tobb mint 1 hetig viseltem a harci seruleseimet akarom mondani foltjaimat khmm :smiley:

Jo volt de tenyleg joval inkabb odafigyel az ember ellentétben egy lasertaggel mert itt ha eltalalnak az üt :o :smiley:

Én el tudnám képzelni de attól függ hol lenne ez :slight_smile:

A paintball fasza csak fáj :smiley: :smiley:
Meg voltak még ott dolgok… :smiley:

1 Like

Na ja :smile: ezért kéne, ha sokaknak tetszik megbeszélni és akár lasertag is lehet

1 Like

@szabo_bianka15 @herman_adri Nagyon jó ötlet. Támogatom teljes válszélességgel. Mindenféle képpen olyan hely kell ami nem csak ház vagy szabad terület, hanem vegyes.
Erre a legjobb valamilyen romváros, amiből hála ég rogyásig vagyunk magyarországon.
Fegyvereket CO-t maskott pedig lehet bérelni.
És kész is. :wink: Én pl 4 db nagy hatótávú Baufang URH rádióval tudok hozzájárulni, a csapat kommunikácio elősegítése céljából. Az pont egy squad. :wink:

5 Likes

Ha nem fáj az már buzis. “Ha pofánlőnek feküdj le” elvet szeretem. És a paintballegyértelmű jelzéseket ad a playernek.
Pain ball ahogy én hívom :wink:

6 Likes

noss én csak a repülőből való kiugrást, illetve az az utáni ejtőernyőzést venném ki a reality játékból, és nekem nagyon bejönne így :smiley:

7 Likes

Köszi az ötleteket és nagyon állat a rádió ötlet xD nem lenne rossz, reméljük össze jön és a Srácokat is sikerül bele vonni :wink:

Nem tudom, személy szerint én lehet valami gagyi paintball felszereléssel játszottam, de nekem semmi maradandó nyomom nem volt utána, pedig lőttek meg 1 méterről is. :slight_smile:

Egyébként pedig nagyon jó ötlet, de őszintén szólva egy ilyen ninjon közösségi dolog már nem is lehet rossz ötlet. Túl sok itt az egy négyzetméterre jutó jó arc ember és mindenki találkozni akar. :smiley: Szerintem menő lenne, ha összejönne egy ilyen rendezvény, bár a részvételem nehézkes lenne (Pécsi vagyok) de más örömének is örülnék. :slight_smile:

A lootról pedig csak annyit, hogy ha igazán fájdalmasra akarjuk csinálni, akkor mindenki rövid ujjú pólóban és rövid gatyában kezdjen mindezt mezítláb persze, és lootolni kelljen a még a fejfedőt is. Kappa
Ez persze vicc, és valószínűleg sehol se engednék de lőszert lehetne elrejteni. :slight_smile:

5 Likes

Nagyon király ötlet és én is támogatom. Viszont én bennem az a kérdés vetődött fel, hogy a kör szűkülést mi jelezné és mi alapján lehetne eldönteni, hogy valaki a játéktéren belül van e vagy sem. Max ezt egy GPS alapú mobilapplikációval tudnám elképzelni. Viszont ehhez külön írni kellene egy ilyen programot plusz feltételezni, hogy rendelkezik ilyen telefonnal mindenki mobil internettel vagy úgy megírni az alkalmazást, hogy a telefonok Wifin keresztül tudnak kommunikálni egymással legalább az elején, hogy megosszák azt az információt ami azért felel, hogy egységesen szűküljön a kör megfelelő időben mindenkinél.

@abuda Nem tudom meg szabad e tőled kérdeznem, hogy mennyire lenne nehéz egy ilyesmi applikációt lefejleszteni Androidra? :slight_smile: Ha lenne elég ember aki szeretne ilyet játszani lenne értelme? :slight_smile:

Ui: Én is a laser tagget támogatnám inkább. Paintball-ban az a baj, hogy nagyon tud fájni ha valaki úgy gondolja, hogy 10cm-ről soroz meg vele.(Tapasztalat :D)

4 Likes

Na pl a kör szűkülésre nem is gondoltam, de ja állat lenne ha összelehetne egy olyat hozni, csak még jobban fokozná a dolgot és mondom akár lehet laser tag is csak legyünk elegen és megbeszéljük :smile:

Az alkalmazás jó ötlet, a nélkül és az ejtőernyőzés nélkül ez már csak rainbow six.
Illetve itt a random szóródás is kérdéses.
De nem lehetetlen megoldani. DE A LANPARTY MÉG MINDIG EGYSZERŰBB.
Ezt azért írtam mert arra kaptam válaszként hogy az nagyon bonya leszervezni :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

2 Likes

Én amikor paintballoztam akkor kaptunk védőruhát. Mellvédőt meg ilyeneket. Egy kör után a velünk lépő férfiak is közölték hogy ha nem gáz akkor kérnének ők is. :smile:

4 Likes

Persze egy lanparty nem rossz… De az még se ugyan az, meg sokaknak nincs is olyan gépe amin elfutna. :confused:

Mi egy olyan helyen voltunk ami egy régi katonai lőtér volt. Ott volt két “ház” és onnan indult a két csapat. Másodszorra pedig egy dombos sík területen voltunk ahol kb mellkasig ért a fű és a domb tetején pedig egy erdő volt. Nekem személy szerint jobban tetszett a házas de mindenkinek más.

2 Likes

Amúgy most így belegondolva némelyik streambe vicces lenne, ha valaki élőben serpenyővel a kezében alsógatyában rohangálna xDD

De a viccet félretéve, most hogy mondjátok igen-igen a kör szűkülésre én sem gondoltam, csak a repülőzésre és lootolásra :smiley: Végülis egy ilyen app megoldható, és ha interneten keresztül működne, akkor is lenne pár ember, aki pl megosztja a mobil netet, és arra rácsatlakozik 1-2 ember (nem az összes persze xD és csak akinek szüksége van rá), és akkor mehet is a cucc :smiley: Bár az pici nehezítést ad, hogy minnél kisebb a kör, nagyobbat sebez, meg hogy véletlenszerűen szűkül helyekre stb stb

De egyébként egy ilyen találkozó eszméletlen király lenne basszus, én támogatom mindenképp :smiley:

4 Likes

@boglarka97 A védőruha addig oké, ameddig nem hátulról a térdhajlatomba, illetve nem hátulról a fejemet sorozzák meg. :smiley:
De mivel ez történt ezért én lettem a kis sebesült haha :smiley: Na jó nem…
Volt aki rosszabbul járt mint én :slight_smile:
Na és amikor szemből találtak el és “megízlelhettem” (szó szerint) a paintball ízét? Hát… :smiley:

Nem, egyébként nagyon élveztem de ezek a dolgok motiváltak hogy ne rohanjak be a harc közepébe hanem mindig vmi mögé és TAKTIK IS ON.
Nagyon jó móka de a védőruha nem mindig véd :stuck_out_tongue:

1 Like

Szerintem inkább az a lényeg, hogy így élőben teljesen más élmény lenne mint gépen. Ha telefonnal kör szűkülést meg is lehetne oldani, a Loot-ot el lehetne felejteni. Vagy leglábbis a Programban Pokemon GO-hoz hasonlóan AR szinten kellene megoldani valahogy. Meg a Laser Tag-et nem ismerem, hogy azt mennyire lehetne mondjuk telefonnal összevariálni :smiley:
(Mondjuk lehet csak én bonyolítom túl)

1 Like

Igen tudom ismerős sajnos… Nekem ott ért véget egyszer egy meccs hogy fejbelőttek egy jeleztem hogy kiestem erre még egyszer szemen majd szájba lőttek és ott kicsit elszakadt a cérna…

3 Likes

Volt tanárom taktikája a következő volt a házban ült és figyelte a fák és a bokrok között​ a mozgást. Ha látott valamit akkor sorozott egyet. Na egyszer véletlen két embert köztük engem eltalált.

2 Likes

Meglátjuk, hogy lasertag vagy paintball lesz-e végül, de igen… Az lenne a lényege, hogy még ÉLŐBB legyen mint egy lanparty :slight_smile: és, szerintem apróságok, de egyben fontos dolgok a körszűkülés téma is.

1 Like