Pubg lite verseny?

Sziasztok
Elkezdtem játszani a pubg lite-al.Még soha nem játszottam versenyen. Kb 1 hónapja keresgéltem versenyeket az eredeti pubg hoz. Azt találtam is azonban észrevettem hogy a Lite verzióban sokkal ügyesebb vagyok és jobban is fut a gépemen a játék. Szóval szeretnék soloban pubg lite versenyen részt venni de nemtalálok ilyen versenyt. Nemtudom eldönteni hogy nincs verseny vagy csak én keresem rosszul. Kérlek írjatok ha tudtok oldalt ahol van verseny, ha nincs akkor azt és akkor addig gyakorlok. Köszönöm.

Volt azért 1-2 tournament, de egyáltalán nem a mi régiónkban…

A gyér eseményeknek pedig leginkább az az oka, hogy a Lite nem külön játéknak/kiadásnak számít elméletben, hanem egy LowSpecGamer-es PUBG-nek, amit a gyengébben teljesítő eszközökre találtak ki. És bár sokan szeretnek tweak-elni, a célközönség nem összeegyeztethető az E-sport rajongókkal.

2 Likes

Pedig azért szerintem nem lenne rossz erre is verseny ha már van a játék. ha már m,eg lett csinálva a játék a gyengébb gépet birtokló embereknek akkor arra már versenyt is lehetne csinálni

1 Like

Nincs benne akkora biznisz valószínűleg hogy megérje.

Aki “komolyan” gamel, az vesz olyan gépet, amin a normál is megfelelően megy. Aki nem, annak meg nem érdemes versenyt szervezni, mert ez is költségekkel jár, plusz a nézők sem néznék valószínűleg annyian.

3 Likes