QnA HH stream


#1

Sziasztok!
A mai napon volt a QnA HH stream. Nekem csak visszanézni volt alkalmam, de rá kellett jönnöm, hogy amúgy sem igazán tudtam volna hozzáadni a műsorhoz.
Pisti 10 kérdése is elkezdett szúrni. Általában QnA-ekhez nem tudok elég kreatívan gondolkodni, habár nagyon érdekelnek a srácok válaszai, egyszerűen nem tudom mi érdekelne a legjobban, túl szélesen lehet válogatni a témák közül. Plusz ugye már nagyon sok mindent tudunk is a srácok nyitottságának köszönhetően, ez meg valami illúziót kelthet bennünk ami miatt, én például, nem tudok jó kérdésekre gondolni.
Gondoltam készítek ide egy ötletelgetőt, hátha a kollektív érdeklődésünk jobb kérdéseket eredményez, illetve hogy egymás gondolatait tovább fűzhessük (egyszerűen felbaszott műsor után, hogy nem tudnék jókat kérdezni a srácoktól).
Arra is használható ezt a bejegyzést, hogy a már ún. régi motoros nézők is segíthetnek az újabban a közösséghez csatlakozott, érdeklődő embereknek, hogy honnan, hová, mi újság a srácokkal, stb (ezutóbbival egy picit megemelvén a progresszivitását ennek a bejegyzésnek, hogy ne csak olyan kérdések legyenek amit itt és most úgy sem tudunk majd megválaszolni).

Kezdeném is én, az érdekelne nagyon, hogy a srácok látják-e a jövőben azt, hogy majd továbbadják a vállalkozást a gyerekeinek. Esetleg még többet az ő nézetükről a gyerekeik majdani neveléséről. Például Pisti említette, hogy nem nagyon fogja internet közelébe engedni őket; mi lenne az amit tennének az ellen, hogy a gyerekeik érjenek meg, hogy ne ők legyenek egy 2000+ nézős stream chatjén azok a bizonyos kontroverziális egyéniségek. :rofl:

Kiváncsi vagyok kit mi érdekel a TheVR, illetve a srácok életükben leginkább.


#2

Engem is érdekel h ki mire kíváncsi, amire akár én is válaszolhatok, megteszem!


#3

Kicsit meredek ennyire eloretekinteni, amilyen utemben valtozik a trend azt is nehez megmondani hol lesz a ticcs 5-10 mulva. A streaming mint maga fogalom biztosan egyre jobbban eloterbe kerul, szerintem foleg az IRL temak ugranak meg ha meglesz a megfelelo technikai hatter (en szivesen neznek ilyeneket mint pl buvarkodas, sikloernyo stb), a gaming teren viszont mar nagyon minosegi kozvetites kell, mert boldog boldogtalan belekezd.

Szvsz a jovot nehez pontosan megmondani de erre ok is keszulnek es biztosan van tervben meg sok egyeb tartalom a gaming mellett.


#4

Mennyit keresnek?
Megtartják az összes gépet amit teszteknek?

Hatalmas kappa :smile: :smile: :smile:
Egyébként én kíváncsi vagyok arra hogy nincs-e köztük néha vita egy egy stream után amikor pl Pisti kicsit agresszívan odaszól Janinak vagy amikor stresszes időszak van, mondjuk nincs kész egy videó -ha volt ilyen- vagy hasonló munkahelyi téma.
Illetve magánéletben milyen a barátságuk?


#5

Értesüléseink szerint nem szoktak veszekedni. Egy-egy r6 streamben van mikor Pisti érzékenyebben veszi mikor tarkónlövik, olyankor tud dühös lenni a kolegákkal is, viszont ki nem?:smile:


#6

Szerintem nincs közöttük konfliktus, mert ha jön Pistinek a ragetime, Jani inkább csendben marad, mintsem konfliktust keressen.
Engem az érdekelne amúgy ha bejönnek a képbe a gyerkőcök, akkor fele ennyi tartalom lesz? (amivel nem mi, hanem ők nem lesznek megelégedve). Vagy felvesznek még több embert? Gondolom erre ők sem tudják a választ, de kíváncsi vagyok azért én is hogy hogy fog alakulni az az időszak :slight_smile:


#7

Én ezt a kérdést feltettem kétszer is a streamben. Szerintem nem akartak rá válaszolni. Meg kb. mindegy is mit mondanának, mert amíg nem vár babát az asszony/nem születik meg a baba, nem tudják átérezni a helyzetet. Viszont a kérdés jogos, gyerek mellett (ha nem szarják le) maximum fele ennyi idejük lesz.


#8

Én sosem értettem, ezt a felvetést:

“Ha bejönnek a képbe a gyerkőcök, akkor fele ennyi tartalom lesz?”

Annyi idő foglalkoznak ezzel az egésszel, amennyi időt minden felnőtt ember eltölt a munkahelyén. Ha mindenki más meg tudja oldani, akkor őket miért befolyásolná?


#9

Nem tudom mit tegyek, mert ez olyan kérdés amire már válaszoltak egy HH ban
De ok leírom ha már ezt mondtam…
Pisti és Jani nagyon jó Kollégák és barátok is mellette!
2018 nyarán azt mondták, h nem volt még közöttük komoly vita.
@medvemacko ezért nem kaptál rá választ. (valószínűleg)


#10

@lengyelb Nem voltam egyértelmű, a gyerek melletti streamelésre gondoltam. Azt tettem fel.
(szerkesztettem, hogy látszon kinek ment)


#11

gyerekről is beszéltek már, de csak arról, h ők hogy képzelik…


#12

Köszi lengyelb
Viszont azzal nem tudok mit kezdeni, szerintem jópáran még vannak ezzel így, hogy már elmondták streamben/HH-ban.
500+ HH-ról beszélünk, órás műsorok amiket ha ez lenne a munkám hogy jegyzeteljem ki, akkor sem tudnám feldolgozni és észben tartani az összes elhangzott információt.

Értem hogy fárasztó ezt mindig elmondani, megoldás, akkor legyen rá egy dinamikus FAQ.
És spammelje a streamekben a bot, meg hangoztassák ők is. Csak egy ötlet, nem muszáj komolyan venni :slight_smile:
Viszont nem akarok ezzel vitát generálni. :v::vulcan_salute:


#13

A válaszom pontosan erre a kérdésre vonatkozott. Arra viszont kíváncsi lettem, hogy szerinted miért befolyásolna bármit is a gyerek. A felvetés teljesen jogos lenne, ha ezt az egészet más munka mellett a szabadidejükben csinálnák, a belőle származó bevételük pedig a nullához konvergálna.


#14

Arra gondolok, hogy jelenleg 8-8:30-tól 18-18:30-ig bent vannak a stúdióban, plusz valamikor Jani még este is streamel. Ha megszületik egy baba minél többet vele akarsz lenni. És ők nem éhbérért melóznak egy gyárban, így megtehetik majd, hogy többet legyenek otthon. Őszintén, ha akkor is ennyit melóznak majd, az - legalábbis nekem - nagyon furcsa lesz.


#15

Ha vállalkozások tulajdonosaira jellemző, hogy miután gyerekük születik, kevesebbet dolgoznak, kevesebbet foglalkoznak a cégükkel, akkor igazat adok neked.


#16

Spoilerezem , mert a topik címéhez off, de amúgy idevág.

Spoiler

Gyerek kérdéshez tudom elmondani nálunk mi a helyzet.
Itthonról melózok, saját főnököm vagyok és amióta megszületett a gyerek, vannak viták és komoly feszültség a munka és a besegítés összeegyeztetése miatt.
A munkaóráim jelentősen visszaestek (így a bevétel is) és hiába van megbeszélve a dolog a feleségemmel, mégis elvan várva ha már itthon ülök akkor csak ezt , csak azt most csináljam meg, segítsek be. Aztán ember legyen aki így elkapja a flow-t vagy épp nem vitázik.
Talán a srácoknak annyi könnyebbség van, hogy elmennek otthonról és fizikailag máshol vannak.
De otthonról melózni gyerek mellett, minden elismerésem azé aki ezt képes managelni.
(Az olyan kommentektől kérlek kíméljetek, hogy “normális kapcsolatban mindent meglehet dumálni”, stb)


#17

Hát mondani kell az asszonkának, hogy oké csak ez az, de akkor nincs hawaii meg gucci érti :grin: