TheVR Fórum

R6S Hard Mode Challenge | Hol érdemes enni-inni a környéken

Sziasztok!

Gondoltam csinálok egy térképet azoknak, akik jönnek a R6S Hard Mode Challenge-re és nem ismerősek a környéken, hogy hol érdemes enni-inni. Közben rájöttem, hogy én sem ismerek személyesen sok olyan helyet, amiről tudom, hogy jó, így szívesen fogadom az ajánlásokat. Ezekkel ki is egészítem a térképet.

Használjátok bátran! :wink:

https://drive.google.com/open?id=1UWPcQg-F0eXSZNnIih9Zds5atU_cXoDZ&usp=sharing

Kiegészítő infó: az Északi Tömbnek van menzája és büféje is. A menza szombatonként zárva, és nem hiszem, hogy kinyitják, 500 ember ide vagy oda. A büfében szendvics, péksüti, üdítő, édesség és kávé kapható. Van még az épületben kávé, édesség és üdítő automata.

4 Likes

Én még ajánlanám az Osmani Döner Kebabot is (goggle mapsen így lehet megtalálni) a Schönherz kollégium mellett található a rendezvénytől gyalog 5-10 perc, villamossal pedig csak 1 megálló. Isteni a hely, imádom :heart_eyes:

5 Likes
  • A NÉZŐTÉREN és az egyéb kiállító helyeken ételt fogyasztani tilos! Lesz erre egy külön hely, ahol ezt megteheted.
  • Az eseményre hozhatsz magaddal ételt és italt is. Az egyetlen kikötés, az előző pont Erre lesz külön hely, ahol el tudod fogyasztani a helyszínen vásárolt vagy akár a hozott ételt.
2 Likes

Hozzáadtam :slight_smile:

1 Like

Ha már kajálás: Kinek van kedve egy közös napindító reggelire és/vagy kávéra valahol az esemény előtt? :slight_smile:

Aki szereti a keleti konyhát, annak tudom ajánlani egy indiai kajáldát, szintén a Schönherz-től nem messze. Autentikus és finom :slight_smile: