TheVR Fórum

Rainbow Six Siege: Gyakorlás HELP

Plat-osoktól, és Diamond-osoktól kérném, a segítséget!
Gold II-es voltam, az új season előtt. Hogyan tudnék jobb lenni, mármint hogyan/mennyit gyakoroljak. Mert pl. a nagyobb rangúak, sokkal jobban játszanak, de nem tudom, hogy hogyan gyakorolnak, stb.
Hogyha tudtok valami király ötletet, akkor légyszi írjátok le!

Köszi!

Play, play, play minél többet, fejlődni fogsz szép lassan. Esetleg oktató videók vagy “pro-k” videói. Ajánlok egy párat: Macie Jay, TheGodlyNoob, BikiniBodhi, Beaulo

Tippek és trükkök videók: Coconat Brah egyik legjobb sok okosságot lehet ellesni tőle. Twitchen ha van élő adásokat nézd amikor tudod: Rainbow6 csatorna.

KingGeorgeTV -> ex-Rogue játékos :wink:

KingGeorge-ot szoktam nézni, de nem nagyon tanulok semmit

Köszi! Akkor elkezdem tömkelegével nézni öket

TheGodlyNoob -ot szoktam még én nekem sokat segített. Őt ajánlom én is, sztem őt nézd elsősorban akkor! :slight_smile:

(ő régen Ubisoft-nál dolgozott testerként meg minden, elég sok mindent tud és kva jól is játszik) :smiley:

Én Macie Jay-t ajánlok. Sokkal átláthatóbban játszik mint sok más amúgy nagyon profi. Nekem legalábbis ő a kedvenc.

Nem tudom mennyire aktuális még,azonban én tudnék tanácsolni pár hasznos dolgot.Igaz hogy én sem vagyok egy profi játékos,azonban beleöltem a játékba jó sok órát,sikerült elérnem a Plat1et is.

Próbálj csapattársakat keresni,soloban sajnos eléggé nehéz fejlődni.Ha többen vagyok akkor már tudok taxolni,rendesen infózni,drónozni egymásnak.Tanuljátok meg a megfelelő callokat,így azonnal el tudjátok mondani egymásnak hogy hol is van az enemy.

Váltsd képarányt.A legtöbb profi játékos 4:3ban,3:2ben vagy esetleg 16:10 ben játszik,mivel így könnyebben észreveszik az ellenfelet,tovább könnyebben eltalálják.A recoilt is könnyebb így visszafogni.Próbálj meg minnél kisebb dpi-t használni(400,600),illetve sensitivityt is.Ha megszokod,sokkal pontosabban lesz az aimod.Rankedek elött menj terrorist huntot bemelegítésnek.
A körök elején saveld a dronod vagy tedd olyan helyre ahonnan pusholni fogsz.Semmiképpen se veszítsd el az elején azzal hogy csak bemész a sitera.

tényleg érdemes profikat nézni,főleg ha streamelnek.A youtubera úgy is általában csak egy 10 perces montaget tesznek fel,abból sok minden nem szokott kiderülni.(Beaulo,Spoit,Sha77e,Krol,KynoShawk én ezeket a streamereket szoktam nézni) Hétfőnként a Rainbow6HU twtich csatornán szokott lenni magyar nyelvű esport közvetítés,azt is érdemes nézni.Igaz hogy többnyire a támadások és a védések nem igazán hasonlíthatók össze egy ranked játékmenetével azonban sok hasznos dolgot innen is el lehet tanulni.