Rainbow six siege probléma, Update rate icon


#1

Szevasztok, láttam már másnál is ezt a gondott, de nem igen találtam megoldást még rá, valakinek ötlet?
A gond a következő:
ua
Ez a csoda jelenik meg a képernyő jobb sarkán Rainbon belül. Mióta windows update után inkább átraktam a gépet, mer tönkretette, azóta jelenik meg. Előtte normálisan futott a gépen a játék, sose volt net probléma. De most 40 fpseket droppol, és néha még 10 fps alá is megy, és kapok egy 500 pinget, és vigan kivág a szerverektől, ami elég idegesitő. De csak rainbown belül. Valaki ötlet? :frowning:


#2

Gondolom ez a múltkor update közben kinyomott, meghalt OSű újratelepített gép?

Ha laptop akkor állítsd be hogy NV Vezérlőpultban, vagy Radeon Software-ben hogy ne a processzorba integrált grafikai abakuszt, hanem a dedikált kártyát használja a masinában.


#3

ez még az ja, azóta átraktam a gépet, és jobban teljesit mint előtte, sőt!
csak valahogy, a rainbow ezt müveli, alaphelyzetben elvan, jól megy a játék, majd bejön ez a kis szemét ikon, és kapok 500 pinget, majd kivág a fenébe ha olyan a kedve


#4

nem laptop amúgy ,pc mondom


#5

Driverek frissek?
Hőmérsékletek rendben vannak a gépben?


#6

amugy meg olvasgattam az angol forumokat es volt akinek pl az audi driver volt regi es amiatt baszakodot.
Es meg talaltam egy olyasmit,hogy ne teljes kepernyon futasd hanem pl windowed(borderless) modba .remelem valamelyik tipp segit.


#7

Igen nincs probléma, előtte két nap tökéletesen futott minden, szóval elég fura


#8

Ablakos módban? Tyű ez fura tipp, és aztán rakjam vissza, vagy mi? Fura. De megprobalom, köszönöm.
Amúgy a hangost én is olvastam, és még is tettem, de no, nem megy


#9

és srácok, azon gondolkodtam, hogy az ip cim átrakása nem tudna vajon segíteni? hisz nem a driverek szivatnak, minden naprakész, ha vpnnel átrakom magam máshová…?


#10

Nemhiszem, hogy gond lenne az. Hát az ablakost ugy olvastam, hogy ugy kell hagyd.
Nemtudom, hogy ezt olvastade? Egy próbát meger. https://steamcommunity.com/app/359550/discussions/1/1700541698687027551/


#11

bocs h nem irtam, csak sok votl a dolog. igen ezt a posztot én is olvastam, és nem nagyon müködött sajnálatos módon, és ez a pokol még mindig megy, és még továbbra se kaptam se a ubi helpdesktől sem mástól segitséget ez ügy kapcsán, a net meg jó , minden más gém király, szóval passz :frowning: