Razer Ripsaw rögzítő eszköz

Sziasztok!
Filózok egy Ripsaw beújításán gameplayeket stb felvenni. Régen használtam Avermedia LiveGamerHD-t,ami ugye PCI-e,és azzal tökéletesen tudtam venni a gépen bármit,tehát a lényeg hogy nem volt szükség másik gépre. HDMI-n egyből a VGA-ból kapta a jelet,és másik HDMI-n továbbította a monitorra.Volt saját felvevő program hozzá,tényleg jó volt…de már nincs.
Most az a kérdésem lényege,hogy ugyanez megoldható-e vajon egy külső cuccal,konkrétan a Ripsaw-al,ami OBS-el veszi fel,vagy XSplit-tel,mert nincs saját programja,csak a Synapse.
Elvileg ugyanúgy kötve,mint az AverMedia működnie kellene,csak ez USB-n kommunikál a géppel,nem alaplapra dugva. Streameléshez tiszta sor,hogy kell másik pc,de felvételhez nem vagyok benne 100%,hogy most kell,vagy nem?! Mielőtt belemegyek a vételbe gondoltam hátha valaki jobban benne van a témában. Köszi előre is!! Pacsi!

1 Like

Erre így nehéz mit mondani. Jó lenne tudni milyen géppel rendekezel mik a specifákációi ez nagyban megkönyitené a pontos és helyes válasz megadását.

Hali!
Leírom, hátha segít.

Asus B250H
i5 7600k
Strix 1060 6g
16gb 2400mhz
Nagy vonalakban ennyi. A régi gépem amin működött az avermedia az egy 2010 körül osszerakott cucc volt, még a fraps volt a menő anno :joy:

MIlyen felbontáson akarsz rögziteni mert ez a gép nem tünik túl gyengének persze ez nézőpont kérdése.
Probáltad már a új NVENC-t az obs ben?Alapból az usb külső eszközök inkább konzol game rögzitésére szolgálnak de nyilván ez nem törvényszerű.

1080p felbontásban tervezném. Próbáltam már OBS-t, teszi is a dolgát de van 1-2 játék ami allergiás rá mint pl Forza Horizon 4. Nvidia shadowplay, vagyis Gforce experience pedig nagyon gyenge minőséget vesz fel. Fullra húzva rögzítem vele és YT-on még nyersen is szétesik a kép. Konzolt nem tervezek venni vele, kifejezetten PC hez lenne.

A FH4 csak kijelző felvétel ként müködik sajnos OBS-ben mert különben crash a vége.Mennyire megy a játek számodra elfogható grafikán és a rögzités egyszerrre ill. milyen a végeredmény? Ha lehet javasolni inkább Elgato terméket nézz mint Razert(személyes negatív tapasztalat).

A játék full ultrán-extémen megy fix 60fps fölött ,viszont ha obs-el veszem a felvétel szaggat,igen arra rájöttem, hogy csak display capture módban veszi,de konkrétan diavetítés az egész felvétel akármit csinálok,akárhogy állítom be az OBS-t … Csak a forzánál csinálja ezt…

Szia kedves @riddlahhun
Az nvidia shadowplayel 1080p60fps rogzits majd menj fel youtubera es ird be, hogy Lendy render settings ott megcsinalod ammit a srac csinal es olyan keped lesz, hogy ejha. Nezd meg a videom szerintem ebbol lathato

Üdv!

Azóta sikerült rájönni nekem is,csak elfelejtettem írni ide. Köszönöm azért !! :slight_smile: