Ready player one


#1

Olvastátok esetleg a könyvet? Ha igen, mi a véleményetek róla? Pár moziban már vetítik a filmet. Furcsának találom a plakátot 2 szempontból is:1. Hol van H? 2. Ki az a néger srác?


#2

Miért, te már láttad a filmet? :wink:


#3

Hát én tuti megnezem már csak az öreg steven miatt :smiley:


#4

Esti 19:30-as vetítésre megyek ma, nagyon kíváncsi leszek :sunglasses:


#5

Megérné a 4d-t vagy felesleges? Régóta várok egy filmre, amire azt mondom, hogy na ez érdekelne 4d-ben is és ez végre ilyennek tűnik, de kicsit tartok attól, hogy elrontaná az élményt.
Köszi előre is :grinning:


#6

Nekem bőven megfelelt a 3D is. Egyébként zseniálisan jó film, mindenképp érdemes beülni rá!


#7

Szombat 20:00 :sunglasses:


#8

Nekem nagyon tetszett a könyv és a film is. Bár az elejét én egy kicsit furcsáltam. Mármint a filmnek. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:


#9

A neger srac a H… Ha olvastad a konyvet nem meglepo miert.


#10

Tegnap megnéztem a filmet. Szerintem nem rossz sci-fi filmnek, de a könyvre nem hasonlít annyira mint amire számítottam :frowning: A két kérdéseimre választ kaptam, amit leírt CsodaMakka is. Aki olvasta a könyvet nem feltétlenül mondom azt, hogy nézze meg, de nem rossz annyira (+ néhány dologról lesz elképzelése pl.: a csatákról, az OASIS világának a kínézetéről). Sokkal inkább azt mondom, hogy aki még nem olvasta a könyvet és a filmet se látta, az előbb olvassa el a könyvet. +fun facts, nagyon vicces Sorrento avatarjának a Clark Kent-es tincse. :smiley: , Aki tudja az nézze meg 3D-ben szerintem dob az élményen.


#11

Én ma néztem 4dx-ben, egy élmény volt :slight_smile:


#12

Annyi mindenre figyeltem, de azt észre sem vettem :smiley:


#14

Én ma néztem meg a filmet. Nekem is nagyon tetszett, főleg az utalások (Overwatch, Halo, Atari, Rainbow Six Siege), de egy kis üzenete azért van, hogy amikor Halliday mondja, hogy a valóság az valódi, akkor elgondolkodtam, és eszembe jutott az a rész, amikor H megy a busszal, és Wade ügye felhasználta az extra életét, és rájön, hogy nem nyerni kell az Adventure-ben, hanem megtalálni azt a pontot, és visszavinni, ügye az élőben ment, és mindenki azt nézte, és H körülnézett az utcán, hogy mindenki abban a tetves headsetben van:
Tehát, az üzenet szerintem annyi, hogy más is van a Gaming-en kívűl. Meg az is, hogy tök szar lenne, hogyha itt tartanánk 10-20 év múlva.


#15

En nagyon vartam a filmet, a konyvet legalabb tucatszor olvastam.
Tudtam h nehany dolgot meg kell valtoztatni, ez mindig igy van, mas muveszeti platform.

Viszont ez a tragyahalom maximum a nevekben egyezett a konyvvel … Nem lett vna rossz ha kulon allo filmkent adjak ki de igy…

Se a tortenet se az uzenet nem egyezett… Egy geek fest az egesz azt annyi , ures lelketlen es celtalan.

Kb uvoltottem a moziban es popcornnal dobaltam a vasznot. Na jo nem, de tenyleg sikitottam mint a The Earth Dies Screaming Atarin 1983ban.

Szornyu de tenyleg… Nem ertem mi lett Spilberggel es Ernest miert bolintott ra erre… Penz gondolom…


#16

Én is sokkal jobban arra számítottam, hogy több köze lesz a könyvhöz. Nekem ami nagyon nem tetszett az az eleje. Először nem is értettem.
De nekem ettől függetlenül tetszett a film. Főleg azért mert nekem nincs képzelőerőm és azokat amik hasonlítottak nagyon jó voltátni, hogy mások hogy képzelik el.