Régebbi gamer laptop vagy új notebook?

Sziasztok! Laptopot szeretnék vásárolni 150000 ft körüli árban. Az első kérdésem az lenne hogy szerintetek újonnan érdemesebb vennem pl: https://m.emag.hu/hp-15-db1022nq-15-6-fullhd-laptop-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-amd-radeon-vega-integrated-graphics-free-dos-nemzetkozi-angol-billentyuzet-fekete-8pt14ea/pd/DHWF28BBM/?ref=prod_CMP-6872_7122_70773 ezt vagy 2-3 éves gamer laptopot használtan? A laptopot elsősorban sulihoz és filmnezesre használnám de szeretnék azert játszani is rajta. Esetleg ha tudtok valamit ajánlani ilyen árban azt meg köszönöm!:grinning:

A laptop az, amit én speciel sosem vennék használtan. A laptop alkatrészekre jellemző magasabb hőmérsékletek nem igazán a hosszú élet titkai, garancia nélkül gyakorlatilag bármikor gazdasági totálkáros lehet a gép, értsd egy alaplap csere annyiba kerülhet hogy egyszerűen nem éri meg megcsináltatni. Kijelzővel hasonló a helyzet.

2 Likes

Köszi a tippet!
Esetleg véleményt tudnál írni a linkelt gépről?
A tavalyi gameket elviszi még?

Az ideieket is, a kérdés mindig a hogyan. De a neten van csomó teszt, meg tudod nézni hogyan teljesít az integrált GPU.

Maga a gép valószínűleg oké, HP nagy márka, ha az angol billentyű nem zavar, és a tesztek alapján elég, akkor hajrá. Ennyiért nem hiszem hogy újan kapsz jobbat.