Régi frusztráló, félelmetes mese HELP ME

Csaó. régen ment a tv2 rtl stbn olyan mese hajnalban ami csak kontúrok voltak rajzolv,a a kép remeget, és ilyne lelki terror volt kb, frusztráló. semmi szöveg. csak pl egy lépcsőházban pattogott le a labda a lépcsőn, de az sose rét le, mivle ismétlődött. valami ötletek esetleg? 8-9 éve lehetett kb.
vajon ezek fellelhetőek-e még az itnerneten? előre is köszönöm. :DDDD

3 kedvelés

Ajánlom ezt a “Filmkereső” videót, ennek a komment szekciójában meglepően jól értesült emberek szoktak tanyázni:

3 kedvelés

Szia! Ha esetleg megtudod a címét, akkor letudnád írni nekem? Én is már egy ideje keresem, de semmi :frowning:

Illetve ezt a két szócikket ajánlom még, itt vannak felsorolva a valaha RTL-en/TV2-n reggelente futó rajfilmek címei, biztosan közte van:

2 kedvelés

sajnos semmi… néma filmek, semmi szín cask fekete fehér, kontúőr rajzok, amik kevés frameből álltak hajnali 2 körül. háttérzaj volt csak… :frowning:

Hátha segít: http://tv.animare.hu/default.aspx?c=3&t=20070405

Néztem de nem találtam semmit. Ha lehetne kicsit pontosabban: hétköznap/hétvégén kb mikor kezdődött és meddig tartott, melyik évszakban volt…

Szerintem az ilyen időkitöltő loopolt videó lehetett, ilyen kis videoklippek az éjszaka alatt mentek de nem hiszem, hogy bárhol is fellelhetőek lennének.

4 kedvelés

Engem is erdekelne valaki segítsen

eléggé úgy hangzik, hogy valami “művészi” rövid animáció lehetett azokból meg van annyi mint égen a csillag … csak szemléltetésként itt egy “híresebb lista” … List of animated short films - Wikipedia

1 kedvelés

Én is egyből arra gondoltam, hogy egyike lehetett a TV2-n hajnalban vetített animációs művész filmeknek, bár az jóval régebben volt még adásban mint 8-9 év. Régebben találtam youtubeon több videót is ezekről a filmekről, de most már egyáltalán nem, mindenesetre videán elcsíptem még egyet.

2 kedvelés

Én is emlékszem valami ilyesmire: Kis gyerek voltam, mama vigyázott rám mert szüleim lagziba voltak. Későn nem tudtam aludni, ezért bekapcsolta nekem a tévét. A rajzfilm sok része ismétlődött, a lépcsőházban pattogó labda nekem is rémlik, illetve valami bicikliző bácsi aki soha nem ért célba, mindig újból felült a biciklire vagy valami ilyesmi.
Emlékszem hogy félve néztem, s felkeltettem mamát ő pedig kikapcsolta a tévét.

Egyébb infó: én 96’ ban születtem, tesóm pedig 2003-ban, e két dátum között szerintem valamikor 98’ és 2001 között lehetett műsorban.
Mi anno csak az M1, TV2 és RTL analóg adásokat tudtuk fogni, tehát tuti hogy a TV2 vagy RTL Klubb adók valamelyikén ment, de szerintem inkább TV2.

Minden részletet leírtam ami megvan, remélem hátha segít valakinek és eszébe jut még valami.

3 kedvelés

Még valami. A google-t böngészve megtaláltam, hogy a műsorblokkot “Animációs Filmek”-nek hívták, ezeken a fórumokon említik meg őket: (sg pont hu, gyakorikerdesek)

https://www.google.com/search?q=tv2+animációs+filmek+sg&ei=Ob12Y4-TGeiJrwS-jp3QAQ&ved=0ahUKEwjPk9WGqbb7AhXoxIsKHT5HBxoQ4dUDCA4&uact=5&oq=tv2+animációs+filmek+sg&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIFCCEQoAEyBQghEKABOgoIABBHENYEELADOgYIABAWEB46CAghEBYQHhAdSgQIQRgASgQIRhgAUJgHWMsLYKkNaAFwAXgAgAG9AYgBkwOSAQMwLjOYAQCgAQHIAQTAAQE&sclient=gws-wiz-serp

Illetve találtam egy hasonlót: Nemzeti Audiovizuális Archívum

1 kedvelés

Terrorizálták a fantáziáinkat rendesen már akkor is. A 18-as karika mehetett volna ezek mellé a “művész szemetek” mellé…

Ma már gyakorlatilag belekben, vérben, férfi és női nemiszervek között, kínzások és öncélú szadizmus mellett, pszicho-horrokon nőnek föl a kölkök, így nekik már kevésbé “üt be” az ilyen, mint anno nekünk. Elég megnézni egy TV2 híradót ma, 30 éve nekünk jobban ütött volna mint a Psycho c. film. :face_with_spiral_eyes:

1 kedvelés