TheVR Fórum

Régi frusztráló, félelmetes mese HELP ME

Csaó. régen ment a tv2 rtl stbn olyan mese hajnalban ami csak kontúrok voltak rajzolv,a a kép remeget, és ilyne lelki terror volt kb, frusztráló. semmi szöveg. csak pl egy lépcsőházban pattogott le a labda a lépcsőn, de az sose rét le, mivle ismétlődött. valami ötletek esetleg? 8-9 éve lehetett kb.
vajon ezek fellelhetőek-e még az itnerneten? előre is köszönöm. :DDDD

2 Likes

Ajánlom ezt a “Filmkereső” videót, ennek a komment szekciójában meglepően jól értesült emberek szoktak tanyázni:

2 Likes

Szia! Ha esetleg megtudod a címét, akkor letudnád írni nekem? Én is már egy ideje keresem, de semmi :frowning:

Illetve ezt a két szócikket ajánlom még, itt vannak felsorolva a valaha RTL-en/TV2-n reggelente futó rajfilmek címei, biztosan közte van:

sajnos semmi… néma filmek, semmi szín cask fekete fehér, kontúőr rajzok, amik kevés frameből álltak hajnali 2 körül. háttérzaj volt csak… :frowning:

Hátha segít: http://tv.animare.hu/default.aspx?c=3&t=20070405

Néztem de nem találtam semmit. Ha lehetne kicsit pontosabban: hétköznap/hétvégén kb mikor kezdődött és meddig tartott, melyik évszakban volt…

Szerintem az ilyen időkitöltő loopolt videó lehetett, ilyen kis videoklippek az éjszaka alatt mentek de nem hiszem, hogy bárhol is fellelhetőek lennének.

3 Likes

Engem is erdekelne valaki segítsen

eléggé úgy hangzik, hogy valami “művészi” rövid animáció lehetett azokból meg van annyi mint égen a csillag … csak szemléltetésként itt egy “híresebb lista” … List of animated short films - Wikipedia

Én is egyből arra gondoltam, hogy egyike lehetett a TV2-n hajnalban vetített animációs művész filmeknek, bár az jóval régebben volt még adásban mint 8-9 év. Régebben találtam youtubeon több videót is ezekről a filmekről, de most már egyáltalán nem, mindenesetre videán elcsíptem még egyet.

1 Like