TheVR Fórum

Régi klippek - fájl kiterjesztés korlátozások

Van vagy 70 darab régi klippem amit az utolsó pillanatban sikerült lementenem mielőtt eltűntek, és gondoltam megosztom a fórumon egy részét amik jók, azonban a nem lehet videófájlokat (.mp4) megosztani a kiterjesztés korlátozások miatt.

Ha ez szándékosan van így akkor persze megértem, csak gondoltam hátha így lett kialakítva mert nem volt rá igény, de alapvetően megoldható.
Én szívesen megosztom a rengeteg gyöngyszem klippet ami le van mentve nálam, ha lesz rá lehetőség. :slight_smile: @lengyelb @TheVR_Jani

1 Like

Mindenki jobban járna felhőszolgáltatással szerintem.

Tényleg… @zeroice, te nem töltötted fel végül sehova sem az archiváltakat?

2 Likes

Szia
A fórum tárhely igénye már így is a fellegekben van.
Szerintem is mindenképp jobban járnánk egy felhő szolgáltatással vagy egy YouTube feltöltéssel, amihez Szerintem még a srácok is hozzájárulnak, de azért várjuk meg erre a választ.
Mindenesetre nagyon szépen köszönjük a felajánlást és a klippek le mentését.
Nekem is hiányoznak a klipek innen fórumról.
De a biztonsági játék már csak ilyen, a Twitch pedig bannol bannol és bannol.

2 Likes

Jelenleg még nem, sokat gondolkoztam, hogy mi lehetne a legmegfelelőbb módszer, de kb én is a Youtube feltöltésig jutottam, az tűnik a legegyszerűbbnek, viszont a srácok engedélye nélkül nem szeretnék több száz klipet feltölteni :smiley:

1 Like

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy nem nyílvános videóként töltöd fel, hanem csak a link birtokában lehet megnézni. Bár lehet ez ettől függetlenül még mindig nem a legjobb megoldás.