Reklám

Segítségeteket kérném, a következő problémám van a Samsung mobilommal, véletlenül az internet böngészőbe rá klikkeltem az egyik reklámra és most folyamatosan adja be a reklám oldalakat. Annak ellenére hogy töröltem a chrome. (Most Firefox használok de tokmindegy, probléma akkor is vissza jon)
Következő történi: adatforgalom(vagy wifi) bekapcsolása után, eltelik kb. 3 perc és egy felúgró ablak jelenik meg egy reklámmal, be tudom zárni, de Nagyon zavar. Ha játszok, ha filmet nezek,netezek mindig megjelenik egy reklám. Persze ha nincs adatforgalom akkor nincs probléma xD
Mi lehetne rá a megoldás ?

Köszönöm előre is a segítséget!

Ürítsd az összes böngésző és a WebView alkalmazásadatait.

Őőő köszi, már csak az a kérdés merült fel bennem, mi van akkor ha az alkalmazás le van tiltva


Miután megtörtén ez a sz.rság egyből töröltem a böngésző adatait és utána a böngészőalkalmazást, most újra letöltöttem a chrome-t. Ugye itt most nincs semmi amit törölni tudnék.

???

Amely alkalmazások a WebView-t használnák URL megnyitására, az alapértelmezett böngészőre fognak támaszkodni.

Találomra nem, de egy ilyen után mindenképp érdemes ellenőrizni a telepített alkalmazásokat és készüléken lévő fájlokat.

Én már a létező összes idegen,nem odaillő : Android mappából mindent töröltem, plusz a böngészőt is.
Ezt a google android webview ez kell ? Hogyan tudom feloldani? Play áruházba se tudom feoldani


Szerinted?

Valószínűleg helytelenül jeleníti meg a rendszer, root nélkül nem nagyon tudod piszkálni.

Egyébként a Beállítások➡Alkalmazások➡⋮➡Rendszeralkalmazások megjelenítése➡Android System WebView➡Bekapcsolás/Kikapcsolás helyen tudod kapcsolgatni, ha egyáltalán engedi.

Egyébként igen, érdemes megtartani az optimális használat érdekében.

1 Like

Ha nem szeretnél rootolni akkor ments le mindent róla amire szükséged van aztán Factory reset ,általában az beválik nekem legalábbis így volt.

Jeez, itt nem a root-on múlik a vírus. :smiley: (Hanem mint mindig, a felhasználón.)

Jogos a meglátás illetve nem kell kiforgatni ahogy írtam szóval nem azt mondom hogy azon múlik hanem egy ötlet a vírusra a factory reset :slight_smile:

Másrészt nem nyomunk semmilyen reklámra sehol se :slight_smile:

1 Like


Ez a helyzett…
Mit használjak helyette ?

Nem kell semmit, mert boldogan működik.

Sajnos így sikerült, online filmeknél szokot reklám lenni és pont rá nyomtam a reklám oldalra

Oké :+1:
Akkor miért van letiltva ?

Ahogy korábban is mondtam…

1 Like

Hát köszönöm a segítséget, még próbálkozom :+1::+1: remélem sikerül eltüntetnem ezt a valamit​:face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth: a mobilról.

1 Like

Csak a böngészőt szemeteli tele vagy bárhol felugrik a reklám?

Kollégám járt hasonlóan.Csináltam egy factory resetet, de mivel az alkalmazások helyreállítása is be volt kapcsolva, instant vissza is került a huncut a telefonra.Úgy hogy csak az oldotta meg, hogy minden appot egyesével újra letöltöttünk az ismételt factory reset után, aztán meg is lett a ludas aki behúzta a reklámokat.De neki bárhol felugrott, játék, fotók, beállítások, teljesen random.

Bármikor, bekapcsolom az adatforgalmat aztán kb 3-4perc után felugrik a reklám…mindegy hogy mit csinálsz nem számít semmi…jön akkor jön

Szerintem is a legjobb megoldás egy gyári beállítások visszaállítása.

2 Likes

Úgy nézz ki hogy megtaláltam a “■■■■■■öt” FB_IMG_1575150491213
nem a telefon belső memóriájában bújt el hanem a microSD n az Android mappába, és annyira huncut volt hogy még ikonja se volt csak kijelezte a teló hogy van ott valami, ami 1megabájt. Azzonal töröltem, teló újraindítása és most úgy nézz ki hogy a reklámok nem jönnek. :+1:

1 Like

Maskor tölts le egy virusirtot a play storebol szerintem az hamarabb megkapja h mi a baj minthogy keresgeld manuálisan.