Reklámok eltüntetése Microsoft Edge-ben

Sziasztok! Valaki tud ajanlani valamit h mivel tuntessem el a reklamokat , microsoft edge-t hasznalok es youtube - nal allandoan bejon valami reklam ha kattintok kb es nagyon zavaro. Az abdlock eleg szerintetek? A valaszt elore is koszonom! :slight_smile:

Szia!
Az ADBlock szerintem ki fog szedni párat. Lehet hogy nem az összeset de valamennyit biztosan.

1 kedvelés

Adblock, Adblock Plus - Meg ajánlom hogy ne az Edge-t használd, hanem bármi mást :slight_smile:

Én is AdBlock-ot ajánlom (Chrome bővítmény), de vedd figyelembe, hogy amennyiben használod, a YouTube nem fog anyagi támogatást adni az adott csatornának a te megtekintésed után, tehát nekik olyan, mintha meg sem nézted volna a videtót. Ha vannak olyan csatornák, amiket rendszeresen nézel, akkor ajánlom, hogy náluk kapcsold ki, vagy más módon próbáld őket támogatni. :slight_smile:

Énis beállok az ADBlock Plus ot ajánlók sorába, csak ajánlani tudom énis.

Van Firefoxhoz, Chrome hoz is, nagy valószínűséggel Edge hez is. Elég jó arányban szűri a reklámokat (én nekem személy szerint a reklámok 99%-át eltűnteti). Viszont van 1-2 oldal ami reklámblokkoló-blokkolót használ, és ott bizony a kivételek közé kell adnod az adott oldalt és csak azután tudod megtekinteni a rajta levő tartalmat.

:slight_smile:

2 adblocker van Edgehez, AdBlock és AdBlock Plus, utóbbi youtoubon tökéletes, sajnos twitch szarakodik miatta, az előbbit még nem próbáltam. A storeban megtalálod mindkettőt.

Szerk: A sima AdBlockal is szarakszik a twitch.

uBlock amivel még megéri próbálkozni. Valaki próbálja Edge + Twitch kombót, melóban sajnos nem tudom megnézni nektek.

2 kedvelés

@sutyomatic addonja jól működik

1 kedvelés

Koszonom a valaszt meglatom hatha segit! :wink: