Retro Rage stream-ek kéthavonta egyszer (hogy VR Pisti idegrendszere normális maradjon)


#1

Sziasztok!
Szerintem kéthavonta tisztelegni kéne a YouTube-os gyökerek előtt, s készíteni kéne egy kezdő TheVR stílusú, de a mostani TheVR technikai hátterével rendelkező VR játékos-rage game-es stream-et, kéthavi megjelenésben. Ez egyrészt a régi VR-nézőket is (pl. én) és az újabbak jelentős részét is érdekelné, másrészt pedig a kéthavi adások nem készítenék ki a két jóbarát idegrendszerét. A játék mindegy, hogy mi, csak legyen szórakoztató és ne legyen 3-4 óra egy stream, inkább 1-2, hogy kevesebb előkészítést igényeljen a srácoknak és többen meg tudják nézni.
Mi a véleményetek erről?


#2

Szerintem ez a ragegame vonat már eléggé elment, kár lenne visszahozni. Van ennél sokkal jobb tartalom arra a pár órára.


#3

Szerintem se lenne olyan jó ötlet.
Igen, volt pár, elég is volt. Szerintem nem minőségi, felvállalható egy olyan stream/videó amiben intervallumtól függően egész végig obszcén szavakat használ valaki és még annyira nem is élvezhető, bár ez emberfüggő.
A “mostani” streamek pont jók, Pisti/Jani is csak akkor lép ki a komfort zónájából, ha már tényleg ideges, a káromkodás -annyira- nem zavar, szóval a jelenlegi dolgok tökéletesek.