Revolut bank vélemények?


#1

Sziasztok! Kb 2-3hete használom a Revolut alkalmazást a telefonomon. Annyira megtetszett ez a bank hogy a fő pénzemet áthelyeztem ide mivel szinte semmilyen tranzakcioért nemkell fizetni. Nektek mi a véleményetek róla?


#2

Annyi pénzt tegyél rá, amennyit nem fáj akkor sem ha holnap eltűnik.


#3

Én le tudod venni ATM-ból ingyen a pénzt?
Ja és milyen szerződést is írtál alá velük, ami garantálja, hogy nem lopják el a pénzedet?
Továbbá kb nulla a szolgáltatások száma, amit nyújt egy hazai bankkal szemben.
Ha beakarok fizetni egy csekket, fel akarom tölteni a mobil egyenlegemet stb csak bemegyek a bankom kezelőfelületébe és minden elérhető, ami Magyarországon felmerülhet igényként. Ez nincs a Revolutban.


#4

Hogy érted hogy holnap eltűnik? Volt vele valamilyen negatív tapasztalatod?


#5

Nekem perpillanat a virtuális kártyákra van szügségem. Minnél többre:)


#6

Arra az egyre jó. Létrehozni virtuális kártyát és végtelen próbaverzió van HBO-n. De azért jobban belegondolva elég szánalom az az ember, aki nem képes fizetni egy szolgáltatásért, amit aktívan használ 1500 szaros forintot. :smiley: Konkrétan a régió zár miatt kerül ennyibe, a csóró magyaroknak olcsóbban adják, hogy még mi is ki tudjuk fizetni.


#7

Ooo…köze nincs a hbo-hoz vagy esetleg más ilyen szolgáltatashoz:) a kis vállalkozásomhoz kell. De nem is ez a lenyeg hanem hogy ez egy igazán jó funkcio. Volt esetleg neked valamilyen negatív tapsztalatod vele?


#8

Nem, nem használom. Körbejártam, hogy mi ez, hogy működik, mire jó és feleslegesnek ítéltem meg, plusz nem tűnik túl megbízhatónak sem. És amint elkezdi aktívan használni az ember majd jön szépen ennek is az anyagi vonzata, például mondom a készpénzfelvétel nem ingyenes kapásból.


#9

Nem, csak épp bankszakmában dolgoztam 7 évig, és láttam mi tud történni még egy viszonylag szabályzott rendszerben is, nem hogy egy olyanban ami ki tudja pontosan hol üzemel, milyen feltételekkel, milyen garanciákkal és szabályokkal…


#10

Van benne potenciál, nem rossz dolog egyaltalán, hosszutávú sikere attól függ, hogy mennyire tud folyamatosan növekedni, különben olyan lesz mint a többi hasonló próbálkozás.
Amennyiben rendszeresen deviza forgalmat bonyolitasz érdemes tenni egy próbát vele mindenképp, persze szem elött tartva hogy van benne kockázat, tehát ahogy elöttem írták csak annyit kockáztas amennyinél mindegy a kimenetel vagyis az higy bukod vagy nyersz.
Ha nem vagyok tul indiszkrét miért van szükséged “minnél több” virtuális kártyára?


#11

Cipőket adok veszek. Limitált/ritkább darabokat amiknek multjaik történeteik vannak:). Sokszor ezeket a cipőket sorsolják és egy ember egyszer jelentkezhet. Na de itt jön szóba a virtuális kártya mert ha különböző ip vel,szallitasi címmel és kártyával jelentkezem akkor duplázom az esélyeim:)


#12

Akkor te értesz is hozzá! Köszönöm a válaszod:) akkor lehet mégis csak maradok a jól bevált OTP-nél


#13

OTP-nél lehet igényelni 1 darab virtuális kártyát a számládhoz, ha gondolod :smiley:
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankkartyak/BetetiKartya/MCWebkartya


#14

Köszi az infot!:slight_smile: ezt nem is tudtam.


#15

Tavaly óta használom, stabil, megbízható a szolgáltatás de ahogy a többiek is írták, ne ezen tárold a megtakarításod. De arra, hogy mozgassál rajta pénzt, tranzakciókat, stb arra teljesen jó.

Egyébként 2015 óta létezik, székhelye Londonban van, europai banki licencel rendelkezik.


#16

Köszi!:slight_smile:


#17

Javaslom egyébként, hogy picit jobban mérd fel a pénzügyi lehetőségeket körülötted, virtuális kártyát kvázi minden bankban lehet igényelni, rengeteg lehetőség van, Revolutról is nagyon sok infót meg tudsz magad is nézni, pénzügyben sose másokra hallgass, csak abban bízz, amit magad is megnéztél.