TheVR Fórum

Revolut, tapasztalatok, kérdések

Sziasztok srácok, kérdezősködnék azok felé akik jobban bele ásták magukat a revolutba, vagy éppen valamely csomaguk tulajdonosa… Milyen tapasztalaitok vannak vele? Milyen költségekkel jár, hogy tudok pénzt forgatni rajta (levétel, feltöltés,utalás ide oda, bankok között, stb)… ezekkel kapcsolatban, valamint saját storykkal várnék hozzászólásokat, mivel nyitottam egy számlát, már várom a kártyát és kíváncsian várom azt is hogy mi rejtőzik mögötte!

Üdv, Patrik (Echelon)

Sok jó dolgot tud a Revolut, nekem idáig nem volt gondom vele, de nem sűrűn használom az utóbbi időben. Viszont mielőtt nagyobb pénzt is készülsz rá helyezni, javaslom itt olvasgass egy kicsit: https://www.facebook.com/groups/2589492271078088

1 Like

Én kb két hónapja használom a Revolutot. Előfizettem a premiumra mert úgy volt hogy idén sokat utazok, és ott sokkal kedvezőbbek a valutaváltás feltételei, de hát ez most nem jött össze.
A mindennapi költéshez szükséges összegen kívül nem tárolok rajta pénzt, a havi elemzések, kimutatások miatt használom főleg.
Ha kell, gyorsan lehet rá pénzt tölteni, a support gyors, a szürke kártya meg b*szó szerintem. :smiley:
Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek.

1 Like

Én kb egy éve használom és meg vagyok vele elégedve. Sokkal jobb a valuta árfolyam a banki árfolyamnál (játékok vásárlása euróban, utazás külföldön, stb). Pofonegyszerű pénzt rakni rá, szóval én általában csak annyit tartok rajta amennyire épp szükségem van.
Nagyon könnyen tudsz pénzt utalni vagy kapni ismerősöktől, feltéve ha nekik is van. Csak a telefonszámra van szükséged.
A Revolut meg a normál bankom mellett amúgy használok egy másik hasonló szolgáltatást is. Curve-t, ezt csak az árfolyam miatt. Itt az árfolyam néha még a Revolutnál is jobb.

Több mint egy éve vagyok Revolut Metál ügyfél, soha nem volt semmi gond vele. Igazából most hogy már minden bank tud 0-24 ben utalni így már nem használom ki a metál adta lehetőségeket de én továbbra is fizetem mert meg vagyok vele elégedve !

Köszi srácok :slight_smile: Bocsi a késői respond-ért de esetleg tud valaki mondani valamit a tőzsde részével kapcsolatban is? tapasztalatok vele, adó stb…