RGB ventilátor átalakító

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, most adott egy 3 darabos RGB ventillátor (Gamidas Aelous M2 LITE) és ügye ennek 3 pin-es a csatlakozója. Az alaplapomon(Asus prime b350-plus) meg csak 4 pines csatlakozók vannak. Most utánajárás során nem találtam hasznos infót, mivel tudnám összekötni ezeket? Milyen átalakítót ajánlotok, esetleg milyen adaptert? Köszi a válaszokat előre is!

Szia!

Legközelebb inkább keress valami értelmes gyártót, ha RGB ventiket akarsz beszerezni, ne ilyen “futottak még…” kategóriát. No, meg nézz utána először, hogy a lapod mit támogat. Puszta jóindulatból mondom mindkettőt, mert így drágább a leves, mint a hús.

Ilyen átalakító kell hozzájuk:

Itt pedig találsz videót is róla:

3 kedvelés

/off

Ha a hús a levesben van akkor csak drágább lehet :smiley:

1 kedvelés

/off

@soolerirl Esküszöm, életemben először írtam, mint példa. Sosem használtam, mivel utólag olvasva elég bután hangzik, csak félálomban ez ugrott be, holott az “olcsó húsnak híg a leve” volt az alapkoncepció. Rágugliztam most, hogy létezik-e egyáltalán, hát létezik, vita tárgya is… :smiley:

Valaki magyarázza el nekem: "Többe kerül a leves, mint a hús". Most ez nem a húslevesre vonatkozik? - Ketkes.com

1 kedvelés

@reton15 ???

Köszi szépen a tippeket! Tulajdonképp vissza lesz majd a boltba szolgáltatva, de sajnos 4-pin es RGB-s ventiket nagyon nem találok. Aztán lehet hogy csak rosszul keresek! Mind1, Hatalmas pacsi amúgy neked, köszi!

1 kedvelés