TheVR Fórum

[Rocket League]

Sziasztok!
Olyan társat keresek, aki IMÁD Rocket League-ezni, és minimum Veterán szinten van:)
Pistiék szegények bénába tolták, és azóta rákattantam :wink:
A Válaszokat Köszi előre is!:slight_smile:

Szia.Vegyel fel ha gondolod steamon:For Honor.45-os szint korul.

Hali

Két napja vettem meg a játékot jelenleg csak 8-as szintű vagyok, de nagyon élvezem :smiley:

Ha gondolod felvehetsz:

Hali, Rockethez keresnék embereket, többnyire hétvégente hosszabb időre, hét közben pár órára. Ranked 2v2 3v3 hoz, valamint nonranked funoláshoz. Season 3ban challenger rangon voltam, de csapat nélkül lehetetlen, randomokkal. LVL Expert. Vegyetek fel steamen, GaborN néven, ha valaki érdeklődik köszönöm.

1 Like

Szia! Bejelöltelek! :slight_smile:

Sziasztok!
Csapattársakat keresek olyan gold vége plat eleje(előző seasonba itt végeztem 2v2-ben s 3v3-ban is) akár ranked akár funolás :slight_smile:
Ha gondoljátok akkor itt elértek:
Steam Profilom

Sziasztok!
2v2-re keresek hosszú távra társat, aki a streameimnél is jelen tudna lenni! A streamelés 2018 január végétől kezdődne, játszani/összeszokni már most jó volna! :smiley: Ami még fontos, hogy Gold rank közeli legyél, illetve tudjál freestyle-ozni (ez még talán fontosabb is, mint a rankod). :slight_smile: Köszi!
Steam profilom: http://steamcommunity.com/id/birdie03RL

Sziasztok NinjOn-ok! :smiley:
Csapattársat keresek 3v3-hoz. Szintem: Expert (46). Rankom: Season 2 Grand Champion. Régen játszottam azon szinten és szeretnék újra Grand Champ lenni de egyedül lehetetlen.
Steam profilom: http://steamcommunity.com/profiles/76561198222791732/
Jelizzetek XD :stuck_out_tongue:

Sziasztok! Egy barátommal keresünk olyan jókedvű játékost 3v3 módra, aki plat-diamond között mozog(az se baj ha feljebb). A season végére személy szerint én a diamondot szeretném elérni.
Általában hétköznap este toljuk, nem full tryhard módban, azért mégiscsak egy fun autós-focis játékról van szó. :smiley:

Steam profil: http://steamcommunity.com/id/oblibobli

Nemtudom mennyire él még ez a topic :smiley: De nekem is hamarosan megérkezik a Rocket League m, dobozosan, és ha esetleg lenne majd (nemtudom pontosan mikor jön, de valszeg jövőhét eleje) valakinek kedve játszani egy zöld fülűvel, az írhat :smiley:

Hali gold 2 és 3 között tengek aki szeretne egy jót játszani az vegyen fel.
Steam profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198015381736/

Veteran es Silver 1
Kicsit bena, kicsit sciga, de szivesen fejlodnek

Hali, én Rocketezek 1280 órám van imádom rendszeresen játszok szintem 170 és ha gondolod vegyél fel

Ha van, szívesen csatlakoznék valami kezdő csapathoz, ha van.:smiley: Pár hete kezdtem velebjátszani és nagyon tetszik, csak az nem hogy sokszor profikkal is össze rak, vagy épp a másik csapat full profi, az én csapatom meg full amatőr.